Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
:-D jasne, cim inym??
Ano aj tak , stavim sa ze to sarlatanky obhája s tym ako sa stravolala matka pri tehotenstve ... boze toto su veci
co dvojrocne dieta, ale co take trojmesacne dojca? aj to sa stava
A ked umrie male dieta na rakovinu 2 - 3 rocne to akoze mi chces povedat ze aj zato moze jeho strava ? Netrep ... ja jem kompet vsetko a chora si ani nepamatam kedy som bola . Tazke imunita sa buduje milion spôsobmi ako len stravou
vitavi, chripku nemavam ani ja, takze aj moj sposob vyzivy je perfektny :-D
Ja tak isto a myslim ze som chripku este ani nemala nikdy nemam teploty ziadne bolesti klbov a celeho cloveka.Maximalne byvam nachladena aj to len posoplim a je to ok.Dobra imunita zohrava dolezitu ulohu a chrani nas pred vsetkymi nakazami a chorobami.
Ovecka, sranda, co? vitavi alias mira sa prezentovala opat jednym uzasne logickym argumentom, priam perlou mudrosti
Presne tak, chrípka nepadá z neba, ani rakovina. Majú svoje príčiny a ten, kto ju dostane by sa mal zamyslieť, kde robil chybu.
Vírus chrípky sa neusadí len tak hocikde, musí mať v tele vytvorené podmienky. Ak podmienky nemá, neuchytí sa a človek neochorie. Tomu sa hovorí imunita.
Rakovina - o mutagénnych faktoroch tu už bola reč. Mutácie vzniknú v podmienkach kedy mutagénny faktor dlhodobo nepriaznivo pôsobí na organizmus.
Človek, ktorý sa správa a stravuje v súlade s potrebami organizmu, predchádza nielen chrípke, ale i závažnejším chorobám. Ak sa stravuje nevhodne, poškodzuje vlastné zdravie.
Odkedy sa stravujem inak, chrípku nemávam, nech je akákoľvek epidémia.
no myslim ze tu sme uz skoncili :)... inak ten argument ze aj onkologicky lekari dostali rakovinu je super :) takze vseobecny ktory dostane chripku takisto o tom nic nevie? a ti sarlatani ti akoze nikdy nedostanu rakovinu?
inak zase nesuhlasim s tym ze vsetci alternativci to robia iba kvoli peniazom vecsina tomu naozaj veri ze lieci a preto su taki nebezpecni...
Nesoli vobec ani stavy ani zelenove salaty,dochucuje petrzlenovou vnatou semienkami.