Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
Citam ze je dolezite uplne vynechat SOĽ.
Mama pije kazde rano taky mix zo zelenych trav zaklad je zeleny jacmen este predtym berie nalacno enzymi.Viem ze je dost pripadov na internete ktori sa vyliecili takymto sposobom aj preto sme sa rozhodli ist inou cestou kedze konvencne metody uz pozname bohuzial nepomohli ludia boli chodiace mrtvoly.Ono chcela som vediet ci mate osobnu skusenost s takouto liecbou ci pomohla.Mama to zvlada uzasne ma viacej energie ako ja ja som o tom presvedcena ze strava a vsetky tie veci jej pomozu lebo telo ma fantasticku schopnost obnovovat sa len mu treba dat na to spravne latky.
vitavi, mozno to bude tym, ze mnohe rakoviny su sposobene deleciami alebo mutaciami v DNA - ktore ma kazdy jeden clovek. Niektore delecie a mutacie nemusia sposobit nic vazne, ine mozu byt fatalne. Takze rakovinu moze dostat dokonca aj lekar, aj liecitel aj hoickto dalsi, pretoze mas jednoducho taku DNA. Sorry, ale ani ty o rakovine vela nevies...
Už len samotný fakt, že onkológovia dostali rakovinu, vypovedá o tom, že onkológovia NEVEDIA NIČ o príčinách a prevencii rakoviny.
Ako takýto človek môže niekoho vyliečiť ????
Ann Wigmore sa vyliecila z rakoviny hrubeho creva surovou stravou. (Samozrejme chapem ze to je iny druh rakoviny) Potom zalozila Livong Foods Institute a pise ze dolezitym komponentom na liecenie je stava z mladej psenice.
www.annwigmore.org
Dakujem Vam za podporu:)
Atka s pánom primárom mám za tú dobu len tie najlepšie skúsenosti. Má ľudský prístup a áno pomohol už mnohým. O tom,či ho jeho kolegovia považujú za šarlatána neviem. Dôležité sú výsledky jeho dlhoročnej práce. Je primárom oddelenia prírodnej medicíny a liečebnej výživy priamo vo FN L.Pasteura , teda nie nejakým pokútnym lekárom,ktorý podniká na vlastnú päsť.
Ste super ženy ,Ty aj mamina. Držte sa!!! Všetko je v našom myslení ako píše Gofruit, negatívne myšlienky sú zakázané, je potrebné preprogramovať si myseľ.
makytka, MMS je silny oxidant a pouziva sa ako bielidlo! To je dalsi blud z internetu. Pod oxidaciu mozes zhrnut v podstate vsetko zle, co sa deje v tele. A MMS ani nahodou rakovine nepomoze, len vycerpa imunitu este viac! Preto sa odporuca uzivat antioxodanty - proti oxidacii. Cize preboha ziadne MMS. Ludia, fakt si studujte relevantne overene zdroje. Makytka, hadam nechces prevziat zodpovednost za to, ak to bielidlo MMS niekomu ublizi.
Precitaj si o MMS aj videa na yotube pozri!