Rakovina alternativna liecba

Príspevok v téme: Rakovina alternativna liecba
atka 136

Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.

GoFruit

No nieco na tom bude lebo sestra ked lezala v nemocnici s trombozou tak jej davali jest veci kde bolo kopec vit K a pritom je kontraindikovany s warfarinom. A ked som isla za doktorkou nech mi to vysvetli, ta mi povedala ze samozrejme moze jest vsetko aj vit K. Ze aj jej manzel betie warfarin a je vit K. No a teraz mi tu tito mudrci napisu ze doktorka urcite vedela lepsie ako ja co sestra moze jest.

A este jedna vec chcem sa spytat ci je tromboza liecitelna stravou.

sampon

Nema zmysel to tu vysvetlovat. Treba zajst k hocktoremu lekarovi a uvidite, ze vam nanuti kopu nesuvisiacich vysetreni a liekov, ktore sa nemozu spolu brat a casto ani nie su urcene na liecbu danej nemoci a takisto doplnkov, ktore si plne hradi pacient, len aby si nahnal body sebe a svojim kolegom.

0vecka

zdroj: vitalita.cz obchod s doplnkami vyzivy...

2 Ivka ja ta nechcem urazit ale rozmyslaj trochu to nieje vedecky clanok tam si moze kazdy natrepat co chce...

llek

V roku 1900 zomreli 3 ludia zo 100 na rakovinu. Preco je ich dnes viac? - Akeho priemerneho veku sa dozivali ludia v roku 1900?. Kolko ludi islo k lekarovi ked boli chori? Co boli hlavne priciny umrtia - na poprednych miestach boli infekcne ochorenia, detska umrtnost bola neporovnatelne vyssia, umtrnost po porodoch bola uplne ina ako dnes. Ako ludia zomierali -bezne sa povedalo, ze babka zomrela na mizere- dnes keby mala babka problem s bruchom, isla by do nemocnice, s velkou pravdepodobnostou by sa zistil crevny nador a isla by na operaciu, vtedy sa vacsina nadorovych ochoreni bud nezistila alebo sa ich ludia nedozili. Jednym z faktorov narastu incidencie nadorovych ochoreni je aj to ze ludia dlhsie ziju, teda sa rakoviny doziju. Nehovorim ze je to jediny faktor, ale jeden z viacerych. Okrem toho mnohi ludia v minulosti zomreli s nediagnostikovanymi nadormi, lebo zdaleka sa nerobilo tolko vysetreni a mnohe sa ani nevedelo.