Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
2 vitavi aka skusenost? kazda krajina si moze robit vlastne studie... jedna moze byt podvod ale nie 20... este som nepocul o takej ktora by ukazala ze alternativa je vobec nejako ucinna. Ked neratame tie ktore boi naschval robene na ludoch ktori mali vecsie sance prezit a podobne.
my sme mali tiez rakovinu v rodine tusim ten clen rodiny ma imunitu v kybli ale zije uz 20 rokov a takisto moja priatelka mala rakovinu v rodine jeden clovek sa vyliecil bez ujmy druhy nie... takze si spravim statistiku 2:3?? to je hlupost
Ezoterika začína tam, kde sa verí štúdiám, ktoré tvrdia niečo iné ako hovorí vlastná fyzická skúsenosť.
Podľa nich ťa vyliečia nezdravé potraviny.
2 vitavi ano davat si zdrave potraviny nieje ezoterika .. ezoterika zacina tam kde sa veri ze tieto zdrave potraviny ta vyliecia z rakoviny. Pritom existuju studie ktore vyvratili velmi vela alternativnych "liecebnych" postupov.
Dávať si do svojho tela zdravé potraviny nenazývam ezoterikou ani šamanizmom, ani zázrakom.
Ale, atka, urazas a hadzes do jedneho vreca, len si to po sebe precitaj. Pises o lekaroch vseobecne, cize o vsetkych. Nepoznam jedineho lekara, ktory by zakazoval alebo zatajoval probiotika, hlivu a pod. Moja lekarka mi vzdy ku kazdej chorobe naordinovala kolostrum, aby som sa rychlejsie zotavila, po liecbe ATB aj probiotika a mikrovlakninu. Ked bola choroba z prechladnutia ci chripka, tak prve jej slvoa boli: vylezat a jest vela vitaminov. Neviem odkial beries to, ze lekari su proti prirode a ze su podla teba "neschopni sa pytat" a "nevedia si dat veci do suvisu". problem bude skor v tom, ze sa neohliadas za tym, kedy ti pomohli a momentalne vidis len negativne.
Su rozni ludia, lekari ani liecitelia nie su vynimky. No malo by sa kritickejsie prihliadat na nazor, ze "lekari su proti prirode", elbo to jednoducho nie je pravda. Ako tu niekto pisal, naco ides k lekarovi, ked mu nedoverujes a si vopred zaujata? Nik ta nenuti. Lekar je v prvom rade na urcenie diagnozy a predpisani liecby. vyzivove doplnky si mozes predsa kupit sama - porad sa s lekarnikom alebo si nieco zozen inym sposobom. Lekar nema, zial, cas na to, aby ti menoval cele portfolio vsakovakych vyrobkov, ake existuju.
A k RNG, ano, mas pravdu. Zivotne prostredie je znecistene, vela umelin sa pridava do jedal a pod. Nevidim tu vsak ziaden text o tom, ze by niekto tvrdil, ze rakovina je sposobena vylucne mutaciami a deleciami v DNA. Su aj karcinogeny a mali by sme sa im vyhybat. K diagnostike a patologii roku 1900 sa nevyjadrim, lebo o nej nic neviem. No taky virus HPV sa bohuzial siri pohlavnym stykom, podobne ine choroby.
Avsak otazka je, kolki ludia aktivne bojuju za to, aby skodliviny z trhu zmizli? Kolki len hundru na internete? Kolki sa naozaj snazia o racionalny zivotny styl? Ja ich poznam malo. Ale zato tych, co maju obezitu a ani sa len neunuvaju zmenit svoj postoj k zivotu a zdraviu, tak ti prvi na lekarov nadavaju.
mne to proste neda ale ako euva pisala ci aky to ma nick rakovina sa moze vyliecit aj so sedenia na riti... preco ak by to aj tak bolo ze sa niekto vyliecil tak preco si hned myslite ze to bolo zmenou zivotneho stylu? a preco si myslite ze ta sanca je vyssia ako chemoterapiou ozarovanim alebo inou klasickou liecbou...ludi co sa takto vyliecili je ovela viac ale to nikoho z vas ezoterikou nezaujma. NEdavno som tu postoval ze sa robili studie s niektorymi alternativnimi liecbami boli tam rozne vzorky uz si nepametam mozno cez 100 ludi a alternativa sa javila ako nerozlisitelna od placeba.
Akoze toto je dost divne ze niekto tu veri ze vsetci vedci sveta sa spikli bla bla bla....
a s tymi statistikami z roku 1900 to ani nestoji za rec... vie sa aka bola ftedy moznost diagnostikovania rakoviny vie sa kolko sa ludia ftedy dozivali viete ze ked niekto zomrel tak ho pitvali ako dnes? Proste to su take argumenty ze az...
Nechcem vam do toho s mamou hovorit, ale nebolo by najlepsie, keby kombinovala chemo a radio s alternativou? Vzdy je lepsie vsadit na dve karty ako vsetko na jednu.
Urobím výnimku.
RNG aj fantazírujúci o genetike, dovoľujem si upriamiť vašu pozornosť na takú maličkosť: Diagnostika.
Diagnostika.
r.1900 sa ľudia vozili na rebrinákoch. Dnes..
r.1900 zomrel človek s "dg". mizerere a dnes má ten istý somatický problém, ibaže ak naň zomrie, tak už na rakovinu hrubého čreva.
Táto diskusia by bola zábavná, keby nebola smutná.
atka, tvoja otázka znela "Vyliecil sa niekto takymto sposobom?"
Ale z čoho?!
Chýba diagnoza a údaje, že ako spoľahlivo bola stanovená.
Bez tohoto sa niet o čom baviť.
Pochopte prosím, že porovnávanie čísel z r. 1900 a 2000, 2010 je ... hľadám jemný výraz ... hlúposť. Podobne porovnávanie "vyliečení" bez diagnoz tj. diagnoza, štádium, podtyp, histologia, komorbidita... to mi pripomína zázraky Jána Pavla.
Philips ja lekarov nijak neurazam a nehadzem vsetkych do jedneho vreca...Vies medzi nimi sa najdu aj ti ktori ti odporucia alternativu napr vytazok z hlivy ustricovej alebo harmancek,probiotika,urologicke caje atd...