Rakovina alternativna liecba

Príspevok v téme: Rakovina alternativna liecba
atka 136

Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.

Prezyvka55

hanka9 rybi olej za 25eur no nekup to :D :D :D

btw: po vojne je kazdy generalom a v tom clanku su take sprostosti ze to az boli praveze niekedy je az skvele ako medici prisli na niektore veci len z poznatkov ktore v tom obdobi mali a len za pomoci techniky ktoru v tedy mali .. napriklad r. 1900.
Hovorit v roku 2014 ze jooj aku somarinu ste robili v roku 1900 ze ste to mali tak a tak je dost smiesne :D. Ci mali na spenielsku chripku zrat ryby olej za 25eur? :D

0vecka

2 RNG ja nehovorim ze neverim mexickym nemocniciam ale snad sam uznas ze tie grafy by som si naklepal v paintbrushi za 2 hodiny... snad nechces povedat ze je to nejaky dokaz?

GoFruit

Co, ja mam doma v jednom casopise krasne veci napisane. Nejdem to hladat ale su tam presne roky v roznych krajinach sveta kde strajkovali lekári a z aten cas sa vzdy znizila umrtnost obyvatelstva. V niektorych aj o 35%. Prave vcera som to nasla. Su to statistiky zo starsich rokov napr70tych. Rng nevies o tom nieco?

GoFruit

Ano ovecka kombinovat mozes, samozrejme, ide len o to ze cim viac vitaminu K zjes tym viac warfarinu doatanes a warfarin je jed na potkany. To vies? A sestre toto nepovedali a o nicom ju neoboznamili. Az potom doktorka ktora ju sleduje. Warfarin sa nastavuje podla toho kolko zjes bezne K. A nemozes mat potom vykyvy.

RNG

www.youtube.com

Ovecka, ja sa liecim len alternativou a to s podstatne vacsim uspechom ako pred tym s farmaceutickymi patentovanymi predpisovymi liekmi
Ale samozrejme mi nemusis verit, tak ako neverias statistikam z Mexickych nemocnic, neveris statistikam porovnavajucim situaciu v minulosti s dnesnou, neveris , ze slova rakovina, cukrovka, porazky a podobne napr vobec neexistovali v reci Polynezanov, lebo sa tam nevyskytovali,a boli tam aj lekari, misoinari a toto zaregistrovali s velkym udivom, a ze to iste plati aj na Eskimakov az donedavna, kde tieto choroby civilizacie prisli az ked si zmenili skladbu stravy na "civilizovanu" Pritom jedli surove maso a hromadu "nezdravych tukov", zeleninu nepoznali. Je pravda, ze mali kratky zivot , len okolo 45 rokov v priemere, ale kolko zien dnes zomiera na rakovinu prs, na porazky a infarkty ovela skorej????

Medicina je veda, nie viera a jedine dokazy su statisticke data.

RNG

Llek, ako ale vysvetlis, ze dnes napr zeny masove umieraju na rakovinu prs, ktora bola v roku 1900 neznama. A to umieraju aj vo veku, ktoreho sa aj pred tym dozivali.
Jedine tak mozeme vidiet uspech alebo neuspech mediciny, ked sa porovnava . Bez porovnavania moze ktokolvek tvrdit cokolvek a "naivni to zozeru aj s chlpami".
Nuz ja som uz davno z naivnosti vyrastol a dnes sa snazim ziskat informacie zo vsetkych stran, prehodnotit ich, lebo zialbohu sa siri hromada lzi vsade, a medicina nie je ziadna vynimka.