Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
Vitari ako dlho si na makrobiotike?
kolko litrov je za tych 25 EUR?
hanka9 rybi olej za 25eur no nekup to :D :D :D
btw: po vojne je kazdy generalom a v tom clanku su take sprostosti ze to az boli praveze niekedy je az skvele ako medici prisli na niektore veci len z poznatkov ktore v tom obdobi mali a len za pomoci techniky ktoru v tedy mali .. napriklad r. 1900.
Hovorit v roku 2014 ze jooj aku somarinu ste robili v roku 1900 ze ste to mali tak a tak je dost smiesne :D. Ci mali na spenielsku chripku zrat ryby olej za 25eur? :D
2 RNG ja nehovorim ze neverim mexickym nemocniciam ale snad sam uznas ze tie grafy by som si naklepal v paintbrushi za 2 hodiny... snad nechces povedat ze je to nejaky dokaz?
Co, ja mam doma v jednom casopise krasne veci napisane. Nejdem to hladat ale su tam presne roky v roznych krajinach sveta kde strajkovali lekári a z aten cas sa vzdy znizila umrtnost obyvatelstva. V niektorych aj o 35%. Prave vcera som to nasla. Su to statistiky zo starsich rokov napr70tych. Rng nevies o tom nieco?
Ano ovecka kombinovat mozes, samozrejme, ide len o to ze cim viac vitaminu K zjes tym viac warfarinu doatanes a warfarin je jed na potkany. To vies? A sestre toto nepovedali a o nicom ju neoboznamili. Az potom doktorka ktora ju sleduje. Warfarin sa nastavuje podla toho kolko zjes bezne K. A nemozes mat potom vykyvy.
Ovecka, ja sa liecim len alternativou a to s podstatne vacsim uspechom ako pred tym s farmaceutickymi patentovanymi predpisovymi liekmi
Ale samozrejme mi nemusis verit, tak ako neverias statistikam z Mexickych nemocnic, neveris statistikam porovnavajucim situaciu v minulosti s dnesnou, neveris , ze slova rakovina, cukrovka, porazky a podobne napr vobec neexistovali v reci Polynezanov, lebo sa tam nevyskytovali,a boli tam aj lekari, misoinari a toto zaregistrovali s velkym udivom, a ze to iste plati aj na Eskimakov az donedavna, kde tieto choroby civilizacie prisli az ked si zmenili skladbu stravy na "civilizovanu" Pritom jedli surove maso a hromadu "nezdravych tukov", zeleninu nepoznali. Je pravda, ze mali kratky zivot , len okolo 45 rokov v priemere, ale kolko zien dnes zomiera na rakovinu prs, na porazky a infarkty ovela skorej????
Medicina je veda, nie viera a jedine dokazy su statisticke data.
Llek, ako ale vysvetlis, ze dnes napr zeny masove umieraju na rakovinu prs, ktora bola v roku 1900 neznama. A to umieraju aj vo veku, ktoreho sa aj pred tym dozivali.
Jedine tak mozeme vidiet uspech alebo neuspech mediciny, ked sa porovnava . Bez porovnavania moze ktokolvek tvrdit cokolvek a "naivni to zozeru aj s chlpami".
Nuz ja som uz davno z naivnosti vyrastol a dnes sa snazim ziskat informacie zo vsetkych stran, prehodnotit ich, lebo zialbohu sa siri hromada lzi vsade, a medicina nie je ziadna vynimka.
a ta tvoja sestra mala nejake problemy kvoli vit. K?