Rakovina alternativna liecba

Príspevok v téme: Rakovina alternativna liecba
atka 136

Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.

winki

hanka9, nemám nič proti alternatívnej liečbe. Tiež som proti chemo a doteraz sa mi tvoje nazory zdali rozumné, ale toto posledné. No neviem, pre mňa je to samovražda a nie liečba.

hanka9

RNG

Ak by sa tato liecba NEROZUMNE predlzovala, bol by „pruser" .

Ale my ju nebudeme NEROZUMNE predlzovat a tak telo posle na popravu len chore bunkove elementy, rozpadavajuce sa bunky atd, ktorymi trpi zivotna cinnost zdravych buniek.

RNG

hanka 9, to zialbohu pracovat nemoze.
Ked si natolko vysusis telo, ze ti zacnu rakovinne bunky odumierat, budu tio odumierat aj ine bunky a zomries na smad. A to trva len niekolko dni.
Ked chces, aby ti odumreli len rakovinne bunky, musis mat nieco, co zdravce bunky neposkodi, ale rakovinne ano. Napr rakovinne bunky pracuju v kyslom rezime a ked ich alkalizujes, tak uhynu. A na to je napr dobry chlorid cezia v davkach 2 x 1.5 az 2 gramy. Tam hovoris o rychlom uhyne rakovinnych buniek kde nadory sa za par dni rapidne zmensuju.
Samozrejme by som to nepouzival jedine, ked je vyse 350 roznych prostriedkov osvecenych protirakovinnych a mnohe sa daju kombinovat pre zvysenie ucinnosti. Moje oblubrene su graviola, betaglukany na posilnenie cinnosti a tvorenia NK krviniek(Natural Killer= prirodzeny zabijak rakovinnych buniek), citral, chaga, a samozrejme rakoviny stale vznikaju vo vacsom mnozstve, ako vie telo znicit v zamorenom tele, takze v prvom rade si ho treba odmorit, silnymi enzymami, absorbciou a pripadne aj chelaciou, ked je zamorene karcinogennymi tazkymi kovami.

RNG

Sampon, mozes sa s nimi spojit cez e-mail, telefonicky alebo im napisat list, odpovedia ti bez problemov, poslu prospekty a dokonca aj cennik na rozne fazy liecby. Takze pochybovat ze existuju je tu absurdnost a pripadne ti mozu poslat aj referal, tj adresy ludi, co sa u nich vyliecili, aby si ich mohol osobne kontaktovat.
Nuz ale ja tu nerobim reklamu tej nemocnici, len to uvadzam ako dokaz, ze alternativne metody spravne aplikovane lekarmi, co sa s tym zaoberaju su nielenze ucinne, ale aj casto ovela ucinnejsie, nez klasicka onkologia. A pritom nemaju ziadne skodlive postranne ucinky, ako chemoterapeuticke jedy alebo rakovinotvorne ziarenie a komplikovane operacie, ktore telo oslabia a predsa maju dlhodobo prinizky uspech.
A uvadzam to hlavne pre to, ze tieto metody sa medickym monopolom zatajuju, zakazuju a lekari co to prevadzaju su prenasledovani, ale ludia maju PRAVO vediet a slobodne si vybrat.

hanka9

RNG

co povies na 24 az 48 hodinovu dietnu liecbu

kde nebudeme pit ziadnu vodu

a budeme jest len tkzv, suche potraviny
(zbavene co najviac vody)?

P.s- "nepovysava" to tazko chore bunky?

RNG

Inac uvediem tu staru cinsku ucinnu medicinu proeti rakovinam a inym chorobam, korene uhorky pod menom trichosantes
acri.cancerdefeated.com
Tiez znova pripomeniem citral, rozne enzymy na cistenie tela(entericky pokryte), graviolu, paw-paw, alkalizujuci chlorid cezia, a imunitu(NK biele krvinky) podporujuce betaglukany a chagu.
Viem, ze sa casdto opakujem, ale tak isto sa tu casto opakuju utoky proti alternative, takze to uvadzam znova a znova, aby sa dosiahla roznovaha informovanosti, co je v tlaci a televcizii potlacana v prospech monopolnej mediciny, najma farmacie, ktorej je alternativa z prirody silna konkurencia.
Vzdy si treba tu uvedomit, ze onkologia znamena az 800 miliasrdovy Bussines napr v USA, a to si nenechaju nejakym lacnym doplnkom zobrat. Na liecenie jedneho pacienta(nehovorim vyliecenie, samozrejme , vacsina ich zomrie pomerne rychlo) sa da od 150 000 do 600 000 dolarov pri beznej onkologii, a to by im vsetko utieklo, keby sa ludia zacali sami liecit ucinnymi doplnkami, alebo kweby im to nedajboze lekari zacali predpisovat. To samozrejme nemozu dovolit, a takych lekarov treba co najprisnejsie potrestat a prenasledovat, a to o to horsie, ked budu mat s tym nedajboze uspech. To je uz uplne nepripustne....

RNG

Ovecka, vsetko sa da sfalsovat, ale tak isto sa to da aj skontorelovat. Tioe nemocnice v Mexiku existuju a ich vysledky su nepochybne lepsie, ako konvencna onkologia.Na to mas dokaz desiatky tisicov vyliecenych ludi z rakovin, mnohi aj 4 posledneho stadie, tj 4 stupna, ktorym klasicky onkologovias dali nulovu sancu.
Len v USA sa o tom nesmie pod trestom zakona ani rozpravat, lebo tu si farmacia ovladanim nielen tlace a televizie, ale aj politikov a legislativy toto absurdne nieco,kompletne protiustavne , vymohla s kooperaciou servilnej FDA.
Zatial na stastie trestaju len lekarov co sa to opovazia porusit, ale mozno v blizkej buducnosti zacnu prenasledovat aj ludi, beznych, co sa vopbec o tom opovazia na internete pisat. Uz minuly rok si vymohli , ze mozu kohokolvek z internetu odrezat alebo dokonca prenasledovat za cokolvek co sa im nehodi. Proste nastupuje pomaly ale iste diktatura elity, malej globalnej skupiny.

RNG

GoFruit, to som samozrejme kedysi registroval a odvtedy som prestal lekarom na 100% doverovat, ako som doveroval predtym a riadil ich odporuceniami, na svoju skodu, a zacal som pochybovat o ich vyrokoch. Spomenul som si napr na to, ako v 50tych rokoch propagovali cukor na energiu as nevyhnutny pre mozog, zatial co napr Eskimaci nedostavaju ziadne sacharidy a predsa ziju, lebo im pecen z bielkovin vyraba dostatok cukrov, co som sa dozvedel az pred asi 20 rokmi a o com lekari dosial vedia pramalo a este stale tlacia sacharidy ako zaklad vyzivy. A ked som isiel spat dalej, ta ista 'Neomylna medicina" liecila syfilis ortutou a este za mojej mladosti niektori lekari odporucili ortut ako "zarucene prehanadlo"
Kontraverzia okolo ortute trvala az do 90-tych rokov, dokedy zubari s kludom davali do ust ludom mnoho gramov ortuti v amalgamoch so striebrom, kde ortut je mimochodom nielen neurotoxin, ale aj karcinogen.
Viac okolo amalgamov si mozete precitat v popularnej
en.wikipedia.org
Samozrejme zopar z vas tu bude namietat, ze sa na internet neda spoliehat, ale kto vie posudzovat si tam moze vybrat hromadu aj pravdivych informacii, najma ked maju
uvedene hromady linkov na potvrdenie.
Nie vsetko musi byt nevyhnutne odsuhlasene monopolom, aby to bola pravda. Monopol si odsuhlasi len veci a udaje, co mu sluzia a casto sa uchyli aj ku klamstvam. Monopol totiz ide len za peniazmi, na ziadne moralne hladiska vobec neprihliada.
Takze na bezne lekarske nazory sa tak isto neda uplne spoliehat, ved su viacmenej diktovane monopolom a znacne sa casom menia.
Uz som videl desiatky liekov odvolanych po mnoho rokoch pouzivania pre prilisne skody, co napachali na zdravi u statisicov, mozna milionov, a to boli lieky uvedene ako ucinne a malo skodlivymi ucinkami, co sa ukazalo v praxi ako loz.Samozrejme za 10 rokov vyskumu, co je potrebne v USA na schvaslenie liekov FDA to museli davno vidiet, ale to odfalsovali.
Ale lekari sa ich vehementne zastavali a masove predpisovali.A pacienti trpeli, mnohi z nich dokonca prestali tie lieky brat, lebo si aj obycajnym zdravym sedliackym rozumom uvedomili, ze im to skodi.
Nepoznam nikoho z lekarov, co by sa za to verejne omluvil alebo aspon hanbil. To je tiez cast monopolnej taktiky a myslenia.
Ako v armade: "drz hubu a krok"