llek
patent na rozum nemám, ale nemáš ho ani ty. Zastaním si RNG v mojom prvom článku, kde som napísala aj svoj názor na liečbu rakoviny sa tu vytvorila zrazu akási domobrana, rôzne nádavky a výpady voči mne len preto že som spochybnila liečbu Atkinej mamy nazáklade niektorých protirečení. Kdesi písala, že jej mame chemo neodporúčali. Zalistovala som si na začiatok témy, aby som bola trocha v obraze, písali a radili rôzne prispievatelia, ktorí to neskôr radšej vzdali, hoci mali dobre mienené rady. Radil jej tam aj RNG,ja o žiadnej nemocnici v Mexiku(pre Atku) neviem a ani ma to nezaujíma. Neviem ako je to v súčasnosti, ale Mexiko je krajina, ktorú by som v živote nechcela navštíviť. V téme sa nediskutuje len o Atkinej mame. A súhlasy či nesúhlasy boli aj predtým než som do témy vstúpila ja. Je to zakázané?Pokiaľ človek nepritakáva a neľutuje, nemá právo na svoj vlastný názor? Prečo by som mala tomu veriť na 100 percent, keď nikto nevie, kto je kto, či napíše celú pravdu a veľa ich tu mení svoje nicky podľa toho čo chce napísať.
S RNG názormi niekedy nesúhlasím ani ja, pretože tú chemoterapiu po zvážení názorov lekárov v akom štádiu je choroba, o aký druh ide, možnosť vyoperovania, riziko metastáz atď, to všetko by som musela zvážiť a rozhodnúť sa len ja sama. Ale všimla som si že RNG píše hlavne o prevencii a má dokonale preštudované ako telo funguje, ako v ňom prebiehajú chemické procesy, aká je vstrebateľnosť určitých účinných látok, čo nie je dobre kombinovať a pod.Preto si myslím že je nedôstojné doňho rýpať, rovnako ako vy si tu niektorí myslíte že rýpem do vás.
Ja nerozhodujem o tom čo sa tu môže písať, čo nie, čo sa má vymazať a čo nie.
Ale zdá sa že situácia sa upokojila, preto nebudem už do tejto témy prispievať, aj tak by ste spochybňovali môj názor,označovali ma za necitlivú, ale na fórach je to bežné.Ešte sa iste ozvú niektorí aby mali to správne posledné slovo.
Len si neodpustím na záver názvy tých niektorých vašich nickov. To už tie najkrajšie sa rozchytali?