Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
llek az na to, ze lekarov informuju dokonale, ze MMS je skodlive, hoci ziadne dokazy a pokusy okolo toho na dokazanie neuvadzaju. A ktor sa v USA opovazi tvrdit otvorene, ze nieco ine moze rakoviny liecit ako chemoterapia, operacie a ziarenie, sa zahrava so zivotom, lebo ked je lekar, tak ho odsudia ako sarlatana a ked je vyrobca doplnkov, tak mu zavru vyrobne, zhabu majetok a pripadne aj posadia do vazenia.
A kto uznavva veci za ucinne a neucinne? Nie jednotlivi lekari a ludia co s tym pracuju, ale monopol,ako FDA, proti ktoremu vynosom neexistuje ziadna obrana. A zialbohu su stovky dokazov ako tento organ bol kupeny a ludia v nom vyprodukovali "vysledky" podla zelania farmaceutickeho priemyslu. Dokaz toho je caste odvolavanie liekov, ktore maju podstatne viac skodlivosti nez lekarov povodne informovali. A nikto mi nevysvetli, ze 10 rokov trvajuce schvalovanie a vyskum stojaci vyse 850 milion dolarov, co je priemerna suma v USA dnes na schvalenie liekov , tieto fakty o nich uz pocas testov neobjavil. Takze jedna sa o skorumpovany monopolny system a nie ziadnu ochranu zdravia, na co bola tato monopolna vladna organizacia povodne zalozena.
Kliknes si MMS, milion clankov o tom ake je MMS ucinne, kliknes si Vit B17, milon clankov, ze ako to funguje a nenasla som nic, ze by tam niekto nieco zatajoval ci utocil ci co. Ked som v USA, tak to iste, kliknes si, ukze sa ti. Asi mame rozne internety,neviem si to inak vysvetlit. Kto chce, dostane sa k takym infomaciam k akym chce. Dnes su ludia rozcestovani po svete, mam priatelov lekarov v USA, nespominali prenasledovanie. Nase uhly pohladu na veci su zrejma tak odslisne, ze sa nikdy v nicom nemozeme zhodnut. Ale je to pre mna zaujimave.
llek, nuz ta nesloboda sa prejavuje v tom, ze ucinne doplnky na rakovinu sa snazia odstranit ako skodlive, aj ked nemaju ziadny skodlivy postranny ucinok, za co by ho mali odstranit. Napr jod nemozes dostat ako krystalicky ale len max 2% jodovu tinkturu. V ucebniciach na skolach sa nesmu spomenut ine, nez monopolom schvalene lieky. Mnohe ucinne prirodne latky su zakazovane dovazat, hoci nic skodlive im nedokazali. A samozrejme kazdy lekar, co ma tu odvahy nieco take pouzit je okamzite napadnuty ako sarlatan, vid napr kauzu dr Jurkovica, nemusis na to ist daleko do zahranicia.
Nasa(US) vlada si vymohla "v ramci obrany nasej bezpecnosti" cokolvek na internete vymazat a kohokolvek z internetu kedykolvek odpojit. Tak sa stratili rozne kriticke clanky proti sucasnemu stavi mediciny, politiky a podobne. A nasa vlada ma dnes pravo sledovat vsetky telefonaty, vsetky e-maily, pohyb aut(televizne kamery vsade a lokatory v kazdom aute) a aj ked to zatial,masove nepouzivaju na kontrolu populacie, raz to budu moct, ked bude spravny moment a rozhodujuci cas a nebudu sa bat revolucie. A ludia su stado povacsine, nechaju si pozvolne pritahovat uzdu, az odrazu nemaju ziadne ustavne a osobne prava, musia sa podriadit roznym vladnym instanciam, ktore beru na seba poziciu nie sluzobnikov naroda, ale ich panov.
To iste vidim u lekarov, ktori si coraz viac namyslaju, ze kedze maju v rukach osud pacientov, mozu im nadiktovat cokolvek. Pricom im diktuju len to, co sa naucili v skolach kontrolovanychj monopolom, tj su to len babky v rukach silnych co tento priemysel ovladaju.
A pri tom si namyslaju, ze su slobodni, hahaha.
Inac co sa tyka tej dnesnej relativnej slobody internetu, je sice pravda, ze sa tam este stale da obcas nieco najst uzitocne, ale system ako taky vyhladavanie sa da kupit, takze preferovana informacia vystupi prva alebo na prvej strane a neziaduca skonci na 100 000 mieste, kam nikto z vyhladavatelov iste nebude mat trpezlivost dojst.
A toto sa dnes uz bezne pouziva, aj ja som to pouzival platenim systemu Google na moje reklamy.
Cize aj tam uz davno informacie ovlyvnuju preniaze ludi aspopza opony, co za to zaplatia, aby sa nieco zvyraznilo alebo potlacilo. Len o tom potlaceni sa zatial mlci, aby sa narod neburil a zostaval v naivnej viere, ze sa jedna o slobodne media.Nuz minuly rok to vlada v USA otvorene porusila, ked si vymohla pravo do internetu a vyhladavacov kedykolvek podla vlastneho posudenia vkrocit.
A zrejme toto sa potichu dialo aj predtym a skorumpovani vladni uradnici uz davno takto sluzili roznym zaujmovym skupinam , tiez samozrejme sebe.
Ked ty napises svoj nazor, je to slobodne vyjadrenie nazoru. Ked ja napisem svoj nazor, tak si dovolujem a ty sa citis byt vo svojej slobode ohrozovana a vytahujes na mna ustavu. Len take drobne pozorovanie, nic viac.
Vsetko co len chces je dostupne na webe. Ja sem ziadne linky nikdy davat,lebo by sa to hned bralo, ze tu nieco propagujem. A hlavne, nie je to moj sposob, kazdy ma pravo si citat co chce.
A mozes mi tvoju literaturu kludne dat
ja si ju rada pozriem
nemam s tym problem
Ja nic nechcem od teba, len som slobodne vyjadrila svoj nazor
ako ho vyjadrujes aj ty
vsak v zmysle ustavy, zakonov a ostatnych pravnych predpisov sme si rovne
ci nie?
alebo ty si viac, ked si dovolujes?
Ja tebe nevnucujem svoju literaturu.
Mne nevadi tvoj nazor ani nazory ostatnych. Mozes si tu pisat co chces, len mi z toho co pises nie je jasne co vlastne chces. Take to nadavanie na vsetko a boj proti vsetkemu to je dnes velmi popularne. Ja osobne mam radsej tych, co prichadzaju s konkretnymi rieseniami.
si precitaj stranu 22 (z obsahu)
Ale, ale... to uz ti vadi aj nazor iného, ktorý nie je zhodný s tvojím?
hmm, velmi zaujimave...