Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
ovecka je rozumny, otvoreny clovek, co sa o hane povedat velmi neda :-D
2 hanka9 jj tie tvoje dokazy su tak nespochybnitelne ako ta tvoja alternativa... skoda ze tu tvoju odpoved admin vymaze lebo to upolne ze o tebe vypoveda ze co si za cloveka...
2 hanka9 nebud homofobna nikdo za to nemoze ze ma inu orientaciu a pre mna to nieje nijaka urazka.. to je ako kebyze mi povies ze som modrooky...
Ovecka
klikni na vyhladavanie, zadaj do okna hladaneho vyrazu Ovecka, zadaj do okna „ kde hladat prispevky od pouzivatela
no a tam v prispevkoch najdes nespochybnitelne dokazy, aky maju na teba nazor prispievatelia, co si za ovecka a ako ta slovne castuju.
no a ten nazor od drvivej väcsiny prispievatelov nie je na tvoju osobu bohuzial nijako lichotivy
no ved ani sa ti necudujem, ked tvoje prispevky maju pre citatela podla mnohých nulovu informacnu hodnotu
ale zlomyselnosti a konspiracie ti idu ako tak dobre, to musim u teba pochvalit :-o))
P.s- takze sa polepsi, aby si nerobil tejto dobrej stranke, ale najma sam sebe este vacsiu hanbu, aku robis.
2 llek to nema zmysel sa s nimi o tom bavit... na internet si zavesis co chces (pokial to nieje nejaky politicky extremizmus ako propagacia fasizmu atd...) ale oni to volaju cenzura...
inak RNG ty si to ako predstavujes? ze ja si doma spravim statistiky na svojej babke a tete ktore maju rakovinu budem sa za nich modlit a budu to na vyske vyucovat? a zrusia chemoterapiu a budu sa za pacientov modlit?
kym nemas dokaz alebo aspon indiciu co v alternative nemas, tak to je jedna pani povedala a nie veda preco by sa to malo vyucovat?
Takisto ked si pavol nemes spravi perpetum mobile zavesi na net a ignoruje moje maily kde mu matematicky vysvetlujem ze kde ma chybu tak si myslis ze cenzura je ze sa ten jeho perpetum mobile nevyucuje na vyske?
co sa hanky tyka tak je to vysinuty clovek ktory neuznava ine nazory a nemusi ist o alternativu...
Nuz tie cisla, sice mensie odskriepene si mozes precitat v hromade oficialnej medickej literatury dnes, lebo pravda sa neda celkom zatajit. Najdes ich napr v Lancet, v JAMA a inde, kde su autori lekari.Ja ti tu nechcem udavat internetove zdroje, ktorym zrejme neveris, ked sa ti to nehodi a veris ked sa ti to hodi.
Inac internet je dnes ako odpadove potrubie, plny odpadu, ale obcas tam moze najst aj nieco uzitocne. Len si si nikdy nie isty, ci je to pravda, preto ja osobne sa obraciam skor na reputabilnych znamych lekarov , co maju svoje kliniky a hromady spolupracovnikov a vyborne vysledky.
Zialbohu nemozem sem kopirovat priamo z ich periodik, lebo by som poskodil ich autorske prava. Ale kto sa o ich pracu naozaj zaujima, si moze tie periodika predplacat, tak ako to robim aj ja uz vyse 20 rokov.
Inac sa o nich a ich metodach zadarmo na internete pramalo dozvie..Tiez nie su hlupi a ako vsetci ostatni, pracuju za peniaze, ktorych potrebuju o to viac, ze ich neustale sudia. To ze nikdy proti nim nevyhraju je pre mna dostatocne uistenie ze asi maju pravdu a robia dobre.Takze sa ich oplati nasledovat, o com som sa uz mnohokrat aj na vlastnej kozi mohol presvecit.
Moj mozog nemusis riesit ani ho nemusis charakterizovat. Pomaha mi kazdy den pri riesni tazkych situacii. Ono mna by tie statistiky tykajuce sa umrti na lieky zaujimali. Co je brane ako umrtie na podany liek? Podla toho co pises, by musela vacsina napriklad hypertonikov umriet na vdelajsie ucinky liekov, ktore na tlak uzivaju. Ale to nie je pravda. Vacsina z nich zomrie na komplikaciu hypertenzie, alebo na nieco, ale nie na otravu liekmi. To iste plati povedzme o diabetikoch, podla toho co ty uvadzas by vacsina musela zomriet povedzme na otravu inzulinom. Ale to tak nie je, zomru povdzme na cievnu prihodu, alebo infrakt, ale nie preto ze si dali inzulin. Takisto by musela zomriet podla tvojich udajov vacsina ludi na otravu analgetikami. Opat to tak nie je. Vies, ja robim v nemocnici, ja vidim velmi chorych ludi kazdy den no a nie je mi to s tymi statistikami dako jasne.
Llek, dam ti len jedinu otazku, na ktoru si premysli odpoved. Ako je mozne, ze pri tych trilionoch co sa davaju na zdravotnictvo, coraz viac ludi umiera na nasledky predpisovych liekov, kde existuju za nich prirodne nahrady, ktore sa neoplati financne schvalovat, lebo by nikdy naspat nedali to, co sy sistem zmyslek za tie testy pocitat. Takto je sice sloboda tie prostriedky predavat, ale nie predpisovat alebo napisat o nich otvorene, ze su liecive.
Situacia je kriticka, kedze najnovsie odhady davaju smrt v nasledku predpisovych schvalenych liekov na 3 miesto, hned za cievnymi chorobami a rakovinami.
Takze sa divis, ze sa rozni lekari rozhodli pouzivat neskodne a napriek tomu ucinne prirodne prostriedky a maju s nimi nevidany uspech, aj ked ty osobne tomu neveris, lebo mas v tom smere umyty mozog zo skol.
Ja som sa uz za poslednych vyse 20 rokov mohol nespocetne krat presvecit o tom aj na sebe, aj na clenoch mojej sirsej rodiny, aj na hromadach znamych a aj tu na mnohych citateloch.
Ale kto si zvoli mi neverit, tj neverit tym lekarom od ktorych to mam, budiz. Na vlastnu skodu.
Institucie ako FDA alebo EMEA sa zaoberaju liemi, ktre splnaju urcite kriteria. Ak ma liek prejst registracnym konanim, musi mat za sebou vsetky fazy klinickeho skusania. Ked je MMS take dobre, treba teda naplanovat kontrolovane klinicke skusanie, za presne definovanych podmienok, definovanej vzorky pacientov, definovanym sposobom sa bude hodnotit efekt atd ..... A to plati aj pre nattokinazu a mnohe ine.Ked prejdu randomizovanymi studiami a potvrdi sa ich efekt, stanu sa liekmi a bude mozne ich oficialne pouzivat. Nic viac a nic menej. Cely tento proces stoji peniaze a velke, tak ako vsetko. Nuz, ale co s tym, najdi sposob ako to robit spravne, objektivne, nie na zaklade dojmov a lacno