Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
Nekrvaca vkuse ale kazdych 6-hod vyluci zrazeninu a krv.Zatial si neda povedat vravela ze ak vecer bude mat zrazeninu ze pojde do nemocky.Zrejme budeme musiet pristupit na ozarovanie nakolko ten nador zrejme postupuje a zasiahol cievy.Som zufala
Atka tak ju prehovor nech si to krvacanie ide dat aspon zastavit a ze sa potom moze rozhodnut co dalej.
RNG
som rada, ked mozem citat tvoje prispevky, vzdy sa nieco rozumne naucim!!
P.s- co viem, vo fytoterapii sa tiez na zastavenie vnutorneho krvacania uvadza praslicka, pastierska kapsicka, betonika, rebricek a neviem este co
-co napisem teraz, treba brat s rezervou a radsej neskusat ! ale ako prvu pomoc by som ja skusila vypitie slaneho roztoku, pripadne to 2- 3 x zopakovala
Inac ci sa nador zmensuje alebo zvacsuje moze ukazat len vysetrenie, ako ultrazvuk, CT , NMR a podobne. Hadanie tu nepomaha, treba to merat nejak.
atka, nemam krystalovu gulu. Lekar by ale mohol povedat, ci je to krvacanie z vacsej cievy, co treba zastavit cauterizaciou, skor nez vykrvaca alebo nie.
Dakujem Vam Rng vies mama si mysli ze tak to ma byt ze sa to cisti a ten nador odchadza ze musi vydrzat,ale bojim sa o nu lebo fakt to su velke kusy zrazenin.Nevies z coho to moze byt?Zije len na stavach a surovke bez masa chleba nic mliecna+ vyzivove doplnky graviola b17, enzymi atd.Nepredavkovala sa?
Atka 136, take silne krvacanie sa musi bezpodmienecne zastavit. Clovek ma len obmedzene mnozstvo krvi v tele.
Prirodzene sa krvacanie da niekedy zastavit vitaminom K-1 , injekcne, alebo cauterizaciou=priskvarenie krvacajuceho miesta.
Ovecka, jedenkrat sa za to budes hambit, ze si sa dala oklamat.
Peniaze v tomto svete su vsetko a ked je potrebna dohoda a vytvorenie roznych foriem monopolov na zvysenie ziskov urcitych skupin, tak sa vytvoria dohodami, ci bojami roznych skupin. No a to je podstata tych konspiracii, v svete ktorych dnes zijeme. Pocitace a globalne komunikacie tuto skutocnost znacne ulahcili.
Nazdavat sa, ze to neexistuje alebo ze je to nepravdepodobne je hrozna naivnost. A s tym tie monopolne globalne skupiny pocitaju.
2 RNG problem konspiracii je ten ze naprvy pohlad ked sa na to pozries tak vyzeraju celkom rozumne... ale ked sa do toho zacnes vrtat zistis ze je to uplna blbost a od urciteho bodu kam sa dostanes pri studiu danej problematiky su tvrdenia konspiratorov smiesne...
inak co sa oteplovania tyka tak tam su si vedci nie az tak isty... hovori sa ze je to velmi pravdepodobne cinnost cloveka ale neni to taka istota ako napr ze sme vznikli evoluciou... preto mi to pride ako zly priklad :)
Zdravim Vas,moja matka od nedele krvaca s posvy kazdych 6 hodin s kuskami zrazenin velkosti kuracej pecienky.A ma bolesti pri krvacani.Odmieta ist do nemocnice neviem ju presvedcit.