Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
Toto je forum, kazdy ma pravo napisat svoj nazor a pohlad na vec.
Atka, neviem aku histologiu ma tvoja mama, ale ak je ten nador menej diferencovany, sprava sa agresivnejsie a rychlejsie rastie. Krvacanie je typickym prejavom gynekoogickych nadorov.Su sposoby, ako sa krvacanie da zastavit ci zmiernit, len by muslela mam prist do nemocnice. Ja som si len dovolila poznamenat, ze ked, tak nech pride cez den, nie v noci v sluzbe. Ja tvoju mamu neodsudzujem. Ma lokalne pokrocile, neoperovatelne ochorenie, ktore je vo svojej podstate nevyliecitelne, ci uz sa bude liecit tak alebo onak. Konvencna medicina neponuka zazraky, ale liecebne metody, ktorymi moze pacientovi aj v takejto situacii pomoct, zmiernit priznaky a ulavit. Ci ich pacient vyuzije, je na nom. CHT, RT ani operacia nie su povinne, lekar odporuci, pacient sa rozhodne.
No a k poznamke RNG a tom ze nam zomieraju pacienti. Ano, lebo pracujeme v nemocniciach a tam pacienti prichadzaju, ked sa chcu liecit ale aj vtedy, ked uz to doma viac nejde. Prichadzaju aj ti, co sa dovtedy liecili alternativne, lebo ked pridu znicujuce bolesti, ci krvacanie alebo nieco ine, tam su skutocne ucinne tie nase prostriedky. Pacienta nevyliecia, ale mu ulavia. Ty nemas lozka, ani ini alternativci, ani tvoje Oasis hope, ci ine donekonecna spominane nemocnice. Ty nemas lozka, ale zato kritiky az az. Snad trochu viac pokory, uz len z ucty ku vsetkym chorym.
inak co sa toho utoku na moju osobu tyka ze sa budem hanbit ked pravda vide napovrch... tak rozhodne mozem povedat ze nebudem.... je x odbornikov po celom svee ktory o tom vedia ovela viac ako RNG a maju na to ini nazor preco by som sa mal hanbit ked som sa nechal zlakat oficialnou verziou ak som o tom vedel ovela menej?
navyse tie RNG odborne vecicky su pravdepodobne tak hodnoverne ako homeopaticke studie potvrdzujuce ucinky homeopatie...
proste ja nikdy nepochopim ze tomu RNG moze uverit...ono aj kebyze jedna metoda funguje a dalsich 100 nie tak by ma zaujimalo ako to vie RNG rozoznat ked niesu oficialne studie ktore by potvrdzovali ich ucinky ani na jednu
tiez to ze tam ludia lezu nic nedokazuje takisto tu budu uzivatelia ako GoFruit Deria Hanka ktori by dali ruku do ohna za homeopatiu ktorej ani RNG neveri takze tu mame akurat poriadny zmetok v ktorom oficialne studie robia poriadok
Ja hovorím to, že každý by mal ísť primárne na chemo, radio a chirurgiu a ako doplnkovú liečbu, po porade s lekárom /nemyslím, že sa nájde nejaký, ktorý bude proti tomu, aby sa jeho pacient snažil/ brať nejaké doplnky stravy. Niečo, čo zmierni nežiadúce účinky chemoterapie.
0vecka - tu sa k pravde nedostaneme a to preto, lebo žiadna nie je. Jediná pravda je to, že každý raz skape /prepáčte za výraz/. Akurát niekto skôr, iný neskôr, niektorí zase bezbolestne, iný sa budú trápiť... Ale na každého to raz príde.
2 philips tym ze das za pravdu obom stranam sa k pravde nedopracujes....
co sa kabla tyka tak je jeho reakcia nerpimerana vzhladom ze ta zenska pravdepodobne coskoro zomrie... ale ty hovoris ze kazdy by sa mal liecit oficialnymi cestami a zaroven si najst nejakeho mastickara????
RNG, teória, že radšej tomu predchádzať je síce pekná, ale v praxi takmer nezrealizovateľná.
Vyhýbať sa stresu? - držím palce
Zdravý životný štýl - dosť ľudí nemá čas sa ani v pokoji vysr*ť, nie to si ešte chodiť von zabehať.
Nuz rakovinam je treba v prvom rade presdist, a nie vyckavat, az ich clovek dostane. A to monopolna medicina nijak neadresuje, ta sa sustredi len na svoju diagnostiku, ked je uz neskoro a liecenie "modernymi" metodami, tj chemoterapiou, operaciami a ziarenim. Pricom je dobre zname, ze chemoterapeutika aj ziarenie su vlastne karcinogeny.
Inac ja tu vobec nebijujem, len uvadzam data, lebo si myslim, ze ludia maju byt dokladne informovani a nie im diktovane roznymi zaujmovymi skupinami
Samca napr na prezitie rakovin z hladiska UK mediciny je tu
www.cancerresearchuk.org
A tiez neviem, nakolko je manipulovasna, lebo ked clovek zomrie napr na porazku alebo zlyhanie pecene otravenej chemoterapiou, tak ho vyskrtnu z tej statistiky alebo do nej zavedu. Pochybujem, ze sa statistiky nemanipuluju, najma ked su robene a kontrolovane monopolom.
Ach boha... Správate sa jak Nemci a Francúzi v zákopoch prvej svetovej vojny!!!
Pochopte, že tu je reálny problém, ktorý tieto hádky a osočovanie zaručene nevyriešia a nikto z toho nič nemá!
Pravdu má aj kabel, aj RNG:
- kabel - je pravda to, že najprv sa liečiť alternatívne a potom ísť do nemocnice, keď sa už liečiť nedá je čistá provokácia.
- RNG - nakoľko RNG nie je zdravotnícky vzdelaná osoba, za to, čo povie/napíše nenesie žiadnu zodpovednosť. Je krytý - ale ako hovorí, uvádza tu veci, ktoré naozaj píšu vzdelaný lekári.
Je blbosť vsadiť čisto na liečivé bylinky - tie nás akurát pošlú do hrobu, ale blbosť je aj vsadiť všetko na chemo.
Prečo sú ľudia taký, aký sú a nedokážu/nechcú brať oboje? Predsa ak má každé čo i len 2% šancu na úspech, tak 4% sú vždy lepšie ako 2...
Kabel, ale ani o tebe. Sem chodia najma ludia, ktorym sucasne monopolne zdravotnictvo neda uspokojive vysledky tak hladaju, ci sa nenajdu nejake ine informacie, od inych lekarov. A to sem davam ja, a ty a ini my v tom akosi z roznych dovodov chcu zabranit.
Tj nedovolit, aby sa ludia dozvedeli, ze su aj ine metody na liecenie, nez sa bezne v skolach ucia a monopol nedovoli pouzivanie inych.
Najma lacnych co sa pripadne daju robit aj po domacky, len s obcasnou kontrolou lekarov na to, aby sa zistil uspech alebo neuspech liecby a navrhli pripadne zmeny v nej, podla potreby.
A v pripade rakovin to nie je pre ziadnu extra uspesnost klasickych onkologickych metod, prave naopak, ich uspechy su velmi slabe, tj co sa tyka liecenia.Nie co sa tyka prijmov monopolu, tam su cisla neuveritelne vysoke.
A just tu este raz dam porovnanie vysledkov klasickej onkologire(chemo/radiacia/chirurgie) s alternativnou, ktora pouziva vsetky metody zname vcitane pripadne aj menovanych, ale hlavne ine, mktre si lekarsky a onkologicky monopol nezela a napr v USA prisne tresta lekarov, co sa len opovazia tieto metody pouzivat aj napriek uspechom liecenia s nimi
Pripajam
Na alternativu vam zialbohu nemozem poskytnut ziadne oficialne data, len uryvky od roznych vyliecenych pacientov.
Data sa totiz ziadny lekar z obav pred prenasledovanim neodvazi uviezt.
Co ale napr sa im nepodarilo potlacit ani za 30 rokov su napr vyskumy dr Burzynskeho, ktory to predlozil uz skoro pred 30 rokmi, samozrejme bol dokonale vysmiaty onkologmi na kongrese, ale dnes uz konecne dosiahol natolko uznanie, ze mu "dovolili" expreimentalne pouzivat jeho antineoplastony na ludoch.
Inac jeho prvy uspech bol 60% (3 z 5 pacientov) s neoperovatelnymi a inac na 99.99% smrtelnymi nadormi na mozgu.
Uspech dr Johanny Budwig s jej zmesou lanoveho oleja a tvarohu, este preds zavedenim prisnych pravidiel okolo zakazanych tvrdeni v 50desiatych rokoch minuleho storocia bol 30az 40 %, tj ak sa vam podari najst jej povodne studie niekde, lebo z internetu ich dokladne vymazali.
Hyperthermia, ktora sa potichu vykonava napr v Nemecku na tiez velmi vysoky podiel znicenych nadorov, bez akychkolvek skodlivych ucinkov, napr aj prezident Reagan to absolvoval, potichu, az teraz sme sa to vlastne dozvedeli.
Mexicke nemocnice su asi jediny zdroj informacii, kde sa neboja napisat, ze maju vysledky ovela lepsie, nez onkologicke kliniky v USA.
Pozri napr na tuto znanu nemocnicu, cez ktory prechadza desiatky tisicov pacientov, povacsine z USA,kde sa dokonca vyvinuli spolocnosti na "zdravotnu turistiku"
Tu sa uvadza, ze vysledky 5 rocneho prezitia su od 2-3 aj viackrat lepsie, nez konvencna onkologia.
Takze napriek vasim roznym protestom a zastavanim sa skorumpovanej mediciny, fakt je , ze alternativne metody maju dnes lepsie vysledky, nez schvalene oficialne, a to uz nikto nemoze umlcat, nech sa snazi akokolvek.
A tym tu koncim na tejto teme, lebo nemam cas sa zs niekym tu dohadovat, hlavne ked nevie svoje tvrdenia nijak podlozit, len svojim presvecenim, napriek vsetkym faktom a skutocnostou, ze nie zaujem o pacienta, ale peniaze urcuju , aka starostlivost sa prevadza.
Kabel a ti onkologovia co liecia chemoterapiou samozrejme za kazdeho pacienta, co im umre, a je to velka vacsina, idu do vazenia???
Prosim ta, prestan tu osobne utocit, ja sem uvadzam len nazory a skusenosti inych lekarov, nie laikov. A ja sam nie som ziadny lekar, len zdroj informacii, ktore cerpam z l4ekarskych periodik tychto lekarov a pisem ich sem, lebo lekarsky monopol tychto lekarov zamerne potlaca, najma z financnych dovodov. Lebo uspech so svojimi liecbami maju nepochybne. Inac by ich sudili, az by boli cierni.A pacienti by sa ku nim hufom nehrnuli, aj ked im ich poistovne, ktore su tiez cast lekarskeho monopolu dnes, odmietaju platit za alternativne liecby, hoci su prevadzane v normalnych nemocniciach kvalifikovanymi lekarmi.Aj ked ich vyliecia, co je pre monopol obzvlast skodlive a dovod pre rozne utoky a sudy.
Kabel, podla tvojich zlcovych vylevov , mal by si jest menej blenu, aby si ho sem nemusel vypluvat
A myslim, ze sa na tuto temu vykaslem, lebo sa mi hnusi s takymi ludmi vobec rozpravat.
Aj tak som tu uz viacmenej povedal vsetko, co k tomu mam a kto chce o tom vediet viac, si ma moze najst na inych strankach, napr cez google.sk pod rng a roznymi chorobami.