Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
Pisala som ochorenie postupilo z IIb na IIIA.
inaq ako to bolo s tym rozpadavajucim sa nadorom?
Mama je nastavena pozitivne ona sa len tak lahko nepodda lekarka povedala ze vysledky oblicky srdce ma dobre a ze liecbu vraj zvladne.Ma sancu vyliecit sa?Vyliecil sa tak niekto?Strasne sa bojim,zle to zvladam horsie ako mama.
Chemoradioterapia pri cervikalnom karcinome je spojena s urcitou, nie prijemnou toxicitou. To vam urcite povedali. To, ako to bude tolerovat zavisi do znacnej miery od nej samotnej. Ak si povie, ze vsetko je zle a nanic, tak to tak aj bude. Ak bude jej postoj taky, ze je to cesta ako sa jej stav moze zlepsit, tak to bude znasat lepsie. Negativisticky nastaveni pacienti vsetko vzdy znasaju zle a prenasaju to aj na svoje okolie. Pozitivne nastaveni ludia znasaju aj tie najtazsie veci lepsie
Ahojte tak mama uz lezi na onkologii,bude tam 8-9 tyzdnov.Daju jej 25 oziarov a 5 chemo,cisplatinu.Podla lekarskej spravy a lekarky ochorenie postupilo zo IIb stadia na IIIA,ale nema postihnute LU,aspon ze to chvalabohu.Bojim sa ako zvladne chemo cisplatinu.Da sa to prezit zvladnut mate skusenosti?
Ahojte,dneska mala byt mama hospitalizovana mali sme naplanovy na dnes prijem,dosli sme tam a ospravedlnili sa ze rano mali 2 akutne prijmy a nemaju volne lozko ,ze sa ozvu.Neboli sme ani v ambulancii takze nemam nove spravy z toho ctcka.
dôvody prečo sa ľudia rozhodnú v prípade tak závažného ochorenia, akým je rakovina, odmietnuť postupy klasickej medicíny bývajú rôzne.
možno – akýsi druh hrdosti, nechuť zverovať svoj osud do rúk autorít v bielych plášťoch, snaha mať svoj život vždy pod vlastnou kontrolou a ochota skúšať nepreskúmané a netradičné postupy ...
Ľudia z tak važnou chorobou nie su zvedavi na slovičkovanie ani kvetnate reči ale odpoveď k veci.Hociaka len nech v tej odpovedi je nadej.....,
Podľa teba lieči p. doktorka bez zdravotnej dokumentácie ?
Keď som dobre pochopila tato tema bola založena pre odb.alternat.Ďakujem RNG za vašu ochotu prispievať k teme.Rada čitam vaše rady.