Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
este ze tie produkty co odporuca RNG su zadarmo...to vooobec nie je biznis...:-)
ked budu existovat relevantne klinicke studie o tejto kombinacii, potom sa na to lekar moze podujat
co ja poznam lekarov, ktori indikuju infuznu terapiu vitaminom C, tak si davaju velky pozor na to, U AKEHO PACIENTA A NA AKU DIAGNOZU, vacsinou u ludi stresovanych, s opakovanymi respiracnymi infektami a podobne, ale vzdy v zasade zdravych, lebo si to na triko nikto nevezme, keby doslo ku komplikaciam
kto tu hovori o zarabani? jedna infuzia trosky vitaminu C stoji 25eur, vyrobne naklady tvoria zlomok :-DDD
ani ja by som to nepodala, keby som mala byt zodpovedna za tuto aplikaciu, to nie je alibizmus, to je zdravy rozum, preboha, nastanu nejake komplikacie a kto bude tahany po sudoch? lekar alebo RNG?
Megadavky vitaminu C su uz davno dokazane ako ucinne,na mnohotisicochj pacientov,len asi ako prirodna latka nebude oficialne nikdy schvalene, lebo vo schvalovani ma rozhodujuce slovo iny zaujem, nez zdravie pacientov.
Zialbohu svet bezi na peniaze, nie na krasne myslienky a kto si mysli, ze farmacia ma za ucel len liecit je hrozne naivny.
Prvorady zaujem kazdeho podniku je zarobit, bez ohladu na nasledky. Taka je tvrda, hoci dokladne maskovana pravda.
Lekar poda do zily iba lieky, ktore sam ordinuje. Ono to nefunguje tak, ze pacienti si nieco prinesu a lekari to musia podat. Toto je pri iv C vitamine uplne nedoriesene. Nebolo testovane v klinickych studiach sucasne podavanie napriklad cisplatiny a mega davok Vit-C. Na internete moze vselico vselikto pisat a odporucat, ale lekar nema povinnost podat pacentovi do zily liek ktory si on sam prinesie. Nerobim to ani ja a nikto nam to nemoze ani zazlievat. Stretavame sa s podobnymi vecami stale viac. Je dobre ak sa obe strany drzia urcitych pravidiel
Opravujem chemo berie cisplatinu a citala som ze moze sa to kombinovat s vitaminom c.
Chcem sa opytat chcela by som aby mame popri chemo podavali vit c intravenozne.Vraj oni to neobjednavaju,neviem ak to kupim a donesiem podaju jej ho?Chemo berie cisplatinu co som si citala tak moze sa to brat s cisplatinou.Bojim sa opytat sa maminej onko lekarky ze ma vykrici,uz mi vycistila zaludok pre tie vitaminy.Prosim ako jej to mam predostriet ja chcem strasne mame pomoct.
Mozne je vsetko. Ale nikto ti nemoze nic zarucit a nikto ti teraz este nemoze povedat ze liecba zabera, ved este len prebieha. Lekar moze odpovedat len na otazky, na ktore sa v danom momente odpovedat da, inak ho tlacis otazkami do neuprimnosti pripadne neralnych slubov, z coho potom vznikaju nerealne ocakavania. Pacient, je slovo odvodene z latinciny od slova patientia, co znamena trpezlivost, pre vsetky strany. Treba odlisovat medzi motivaciou a podporou pacienta a nerealnymi slubmi
Viem,ze nikto nieje jasnovidec ja sa len potrebujem uistit ci zabera ta liecba a ci reaguje nador na oziare a chemo.Moja gynekologicka mi vravela ze urcite mama nech ide ze pekne reaguje nador na liecbu ze mala 33 rocnu pacientku ktora mala uz III stadium tiez neoperovatelne a tou liecbou jej nador zmizol,ze sama neverila ked k nej potom prisla na kontrolu ze krcok mala pekny hladucky.Moze to byt pravda bojim sa
Pri lokalne porkocilom nadore je tazke v tomto momente hovorit o vylieceni. V okologii sa pouziva termin navodenie remisie (ci uz ciastocnej alebo uplnej, podla presnych kriterii). Podstatne je ci nador na liecbu odpoveda, ako a ako dlho tato odpoved trva. Nikto ti v tomto momente nemoze slubovat vyliecenie. Liecba prebieha, ked sa ukonci vyhodnoti sa co sa dosiahlo a potom cas ukaze co bude dalej