Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tehotenstvo?

Príspevok v téme: tehotenstvo?
veronika123

Ahojte, menstruacia mi meska uz dva tyzdne, pichli mi vyvolavacku, ale este stale som to nedostala. Tri tehotenske testy mi ukazali negativny vysledok. Bola som aj na gynekologii, kde ma lekarka vysetrila len prstami a premackanim brucha, skonstatovala, ze tehotna nie som. Asi koncom marca som mala posledny styk s ex-priatelom, odvtedy som menstruaciu dostala dvakrat, to by uz zrejme zistila, ci som alebo nie som tehotna, nie? Lebo niektore zeny aj menstruuju a cakaju babo. Moze to zistit len prehmatanim prstami? Uistujem sa tym, ze od marca by to bol uz 7 tyzden tehotenstva, to by mi snad zistila, nie? Aj tri testy by to ukazali. A po akej dobe vie lekar zistit tehotenstvo? Teda po pohlavnom styku myslim. Dakujem.

lolitka

prosila by som o radu...poslednu menzes som mala 8.4.07...takze nasledujuca mala byt okolo toho 6.5.07.Lenze 2.5. som bola na kyretaz maternice. Styri dni pred kyretazou som mala pohlavny styk...po kyretazi som uz dva tyzdne ale menzes som este zatial nedostala.Nemoze sa stat ze by som mohla byt tehotna? Alebo po akej dobre po kyretazi by som mala tu menzes dostat? Kto mi odpovie? Dakujem...

lenusteq

mala som sex asi pred 3 tyzdnami a pri sexe sa nam pretrhla ochrana...bojim sa ci som neostala tehotna aj ked my byvali priatel povedal ze nie...no neviem...citim sa strasne blbo aj my meskali krammy ale dostala som ale aj tak sa bojim :(( poradte mya co mam robit :( dakujem :)

panika

test odrataj po case,ktory mas v prilozenom letaku.Potom ho vyhod- ak sa tam urobia este nejake zmeny,tie uz neplatia.Takze po 5-tich minutach si ho mala pozriet,odcitat a VYHODIT

machulka006

zuzi: stalo sa to aj mne.....a tehotná som nebola....nerobila si test rapi clear classic plus??? pri nich sa to stava...je to ok....to uz neplati...

zuzi

Ahojky.Neviete mi niekto poradit?Robila som si test,ktory bol negativny a ked som o niekolko hodin nanho pozrela bol tam slabucky pacik..tak teraz neviem.Do kedy su vlastne tie testy aktualne???Dakujem.

simona

ahoj.momentalne som vanglicku.posledny sexsom mala pred 2mesiacmi.dostala som kramy aj ked neskor pretoze mne meskaju stale,potomsom mala este sex a odisla som do anglicka.tu mi meskali opat.jedine co matrapi je ze moje brusko je vacsie aj ked toho vela nezjem a cvicim.nikdy somnemala ploche brusko,ale aj ked vela nejem nemozem byt take velke.moze byt ze som tehotna????Simona

maťa

Mala som chránený pohlavný styk ale už je posledný termin,kedy by som mala dostať menzes.No ale zatiaľ nič.Môžete mi poradiť čo sa deje?