Ahojte, menstruacia mi meska uz dva tyzdne, pichli mi vyvolavacku, ale este stale som to nedostala. Tri tehotenske testy mi ukazali negativny vysledok. Bola som aj na gynekologii, kde ma lekarka vysetrila len prstami a premackanim brucha, skonstatovala, ze tehotna nie som. Asi koncom marca som mala posledny styk s ex-priatelom, odvtedy som menstruaciu dostala dvakrat, to by uz zrejme zistila, ci som alebo nie som tehotna, nie? Lebo niektore zeny aj menstruuju a cakaju babo. Moze to zistit len prehmatanim prstami? Uistujem sa tym, ze od marca by to bol uz 7 tyzden tehotenstva, to by mi snad zistila, nie? Aj tri testy by to ukazali. A po akej dobe vie lekar zistit tehotenstvo? Teda po pohlavnom styku myslim. Dakujem.
tehotenstvo?
sprav si radsej este jeden test, lebo nie vzdy to je presne
ahoj, mam 17 a meskaju mi tiez 2 tyzdne, mala som s priatelom nechraneny styk ako vzdy ale vzdy si davame pozor len on mi teraz tvrdi ze niekedy nemusi chalan vediet ci mu nahodou nieco "neuslo" inac som mala minuly tyzden krce ako mavam pred menzesom lenze uz je to tyzden, ziadne krce len vytok a take akoby svrbenie a inac som uz 5 mesiacov chora a beriem antibiotika ci to nejako s tym nesuvisi, a v stredu idem na krv tak chcem vediet ci mi hned zistia ci nahodou nie som tehotna aby som si nemusela kupovat tehotensky test..... a ak viete napiste mi prosim co moze sposobovat meskanie menzesu okrem tehotenstva???????????
cawte. poradte mi prosim. Pred 3 tyzdanmi som mala styk s priatelom a urobil sa do mna. HNED som ale zjedla tie tablekty po styku a po 5 dnoch som urobila test a bol negativny. LENZE mi meska uz 9 dni, sice mam krce aj bolesti ale nic ine, robila som dalsi test a vysiel pozitivny a dalsi negativny hned na to. A posledny bol taky ze do 3 minut negativny a potoms a zjavil aj druhy slabucky pasik. Co stym? poradte mi prosim niekto