Ahojte, menstruacia mi meska uz dva tyzdne, pichli mi vyvolavacku, ale este stale som to nedostala. Tri tehotenske testy mi ukazali negativny vysledok. Bola som aj na gynekologii, kde ma lekarka vysetrila len prstami a premackanim brucha, skonstatovala, ze tehotna nie som. Asi koncom marca som mala posledny styk s ex-priatelom, odvtedy som menstruaciu dostala dvakrat, to by uz zrejme zistila, ci som alebo nie som tehotna, nie? Lebo niektore zeny aj menstruuju a cakaju babo. Moze to zistit len prehmatanim prstami? Uistujem sa tym, ze od marca by to bol uz 7 tyzden tehotenstva, to by mi snad zistila, nie? Aj tri testy by to ukazali. A po akej dobe vie lekar zistit tehotenstvo? Teda po pohlavnom styku myslim. Dakujem.
tehotenstvo?
nemam vajickovody mozem ostat normalnoucestou tehotna?
vidim ze je tu otvorena debata. tiez mi meskali kramy asi mesiac a velmi som sa bala ze ci nebudem v tom. po vyvolavacke som ich dostala len trocha ine ako obvykle. slabsie a kratsie. vie mi niekto poradit ci je to ok?dakujem
Moze dojst k otehotneniu, ak priatel vystriekol pri mojej vagine? nebol dnu..hm?diky
mno mala by som to dostat 1veho ale tak vacsinou mam 3-4 dni meskanie kedze neberiem ziadne tabletky.
takze moze to byt stres?
inak ak je tu niekto z KE viete mi pradit dobreho gynekologa/gynekologicku?
ivetka
ak ste boli spolu len pred 4 dnami..tak tie pocity co mas su zatial len zo stresu. Neviem, ako je to pri nepravidelnej menzes, ale inak cca v strede cyklu je ovulacia - tak vtedy sa treba nechranenemu styku vyhybat
este som chcela dodat. nespravil sa vravel mi to tak neviem no... spala som s nim vlastne prvy krat a tak sa bojim on mi prisahal ze sa neurobil ani raz ale ja neviem. vcera mi bolo vecer dost zle od zaludka tak sa bojim ci to nemoze byt to ze som tehotna..dufam ze nie :(
prajem pekny den. chcem sa opytat ked som mala styk s priatelom pred 4 dnami a za par dni mam dostat menstruaciu. ale velmi sa bojim kedze mi meskaju takmer stale ale mam strach. ked je zena tehotna od kedy ma take tie typicke priznaky? nechut do jedla, zle od zaludka , a tak ?
veronika123
ja som si robila asi 4 testy a vsetky boli negativne.. a nakoniec uz som v 6 mesiaci.. nechcem ta lakat,ale lekarka ma vysetrovala tiez len prstami.. to je asi klasicky postup
Veronika, nemas sa coho bat, tehotenske testy su velmi citlive, ak ich pouzijes podla navodu. zistuje sa to po vynechani mentruacie.tak sa neboj! ak mas pochibnosti, tak sa skus o tom pozhovarat s gynekologom a ten ti urobi ultrazvuk.