Založila som túto tému , pretožš si myslim , že tejto forme porúch prijmi potravy sa nevenuje dostatok pozornosti . Pritom ju ja osobne považujem za rovnaku závažnu ako anorexiu či bilímiu , sama ňou trpím.
Prejedanie
papanie..aj ty si thaka blba jak ja???=DD...ja sa tiez prezieram a nechapem ze naco je to vobec dobre...sak ked som prezrata je mi len zle..ale zatial nemavam o jedle sny a ani to nerobi zle mojej pleti...ja som to raz skusala vyvracat,ale hned som si uvedomila ze nech mi nesibe az tak
Nuz ja som sa prave prejedla:))) neznasam teraz ten pocit plny v zaludku a tie sny co sa mi budu snivat, ja mam sice dobru postavu aj vahu dobru ale mne ludia nerobi to prezieranie dobre na zaludok a ani na plet, vzdy ked sa prezeriem sa mi to niekde odzrkadli:(((
Ale preco to vlastne robime? na co to je dobre? aby mi potom bolo vzdy dobre zle, vyvracat sa, to nehrozi, to by som nikdy neurrobila, ja sa neviem vyvracat ani vtedy ked mi je fakt zle, alebo mam opicu.
Ale ja viem cim to je, mame uponahlany zivot, teda aspon ja a ked mam konecne klud a pokoj tak mam potrebu sa prejest a neviem ako to mam zmenit:(((((jaj pomoc.
oprava icq number 410-719-985
cize zacnem thakto...presne minuly rok som zacala s chudnutim..bola som naivna a myslela som si ze do leta budem chuda...no nie...zacala som mat problemy,velke vycitky zo vsetkeho co som zjedla..striedali sa dni kedy som ze den zjedla jedno jablko s dnami ked som vyjedla celu ladnicku...leto skoncilo,zacala skola a som sa pokusala stale schudnut..vtedy sa zacli striedat dni ked som sa prezierala a ked som drzala dietu(ale nehladovala)..pred vianocami som schudla a mala som uz aj celkom odbru postavu(165cm a 49kg)..takto mi to vydrzalo asi do februara tohto roku(ked osm mala vahu 49kg vobec som sa neprezierala ale jedla som pravidelne)..potom som sa pokusala este viac schudnut..no mala to opacna ucinok...doteraz sa stale prezieram az tak ze potrebujem vracat...ale nikdy som koli tomu este nevracala..teraz sa blizi a doftedy sa chcem zmenit a uz nechcem trpet brutalnym prejedenim a hned nato vycitkami :((..noo a mam iba 14 rokov..a nechcem si svoje dectvo pokazit koli mojej zavislosti od jedla...pokecal by niekto so mnou kto ma podobny problem jak ja cez icq??410-71-985..myslim ze ked sa budeme o tom rozpravat ze nam to skor pomoze nez by som mala to nechat iba na seba
aj ja trpim poruchou prejedania sa,niekedy sa nemozem po jedeni ani postavit a zaludok mam uz velmi natiahnuty,neviem co robit...
čaute kočky, to bol zasa víkend plný prežierania, bola som na malej svadbe a vnedeľu na oslave, a viete si predstaviť tie stoly plné zákuskov, dobrôt a alkoholu, tak som si povedala ešte dnes a nedeľu môžem ale od pondelka už nebudem. A vy ako ste sa držali, ja som cez víkend ani raz nezvracala, i keď som jedla dve na tri.
prave toto forum mi pomohlo najst odvahu skoncit s tym... ale zrejme to uz nema zmysel sa tu zdrziavat... majte sa pekne drzte sa a nerobte hlupostu! ;)
veronika inak nechcem sa hadat :) viem ze nam chces len dobre.. ale je to zlozite.. lahko sa kaze ttahsie sa uz kona...
papa mishka.. drzkaj sa ;)
veronika.. ano zvladam to.. nepisem hluposti... to co som napisala "keby som vedela nezvracat" v tom spociva moja choroba... staci sa mi naklonit k vecku a ide to zo mna same... ale.. teraz to nerobim!!! uz to nerobim par tyzdnov!! Dostavam sa z toho pomaly.. a k doktorovi nepojdem.. mam svoju psychologicku, a ta mi pomaha... je to moja vola a je silna!!!! inak by som prave stala naklonena k vecku.. je to moja vola, mozno nieje nejako extra silna... nevies co prezivam... zrejme si nemala anor. alebo bulimiu... kto to nezazil, nepochopi... a doktori nevedia robit zazraky...