Prejedanie

papanie

jezis baby, ja som vyplasena, to som nevedela ze je to az take vazne, ked sa prejeme ( az na lieky):(((( Ved niektori ludia sa tak prejedaju kazdy den ci nie? Niektori tak papaju stale.

sewie

ja som rozhodnuta,ak to opat raz nezvladnem idem za tym psychologom-to neznamena ze to mienim vytarat nasim-to urcite!oni nic nechapu a len by to zhorsili!

mrissa123

no baby poviem vam takto...mama donesla kolaac a samozrejme som sa ho vo velkom mnosztve prezrala...cize z teho vyplyva ze ja uz asi nevlaaadzem :((...ja som totalne zufala a neviem co mam robit..stale len na to myslim ze budem tlstejsa nez som a stale len priberam a nidy uz neschudnem :(..som sa rozhodla ze zajtra si dam cisto len ovocny den okrem desiaty a ked sa prezerem no thak neviem vazne :(((

papanie

Ja som taka ista, sa nedokazem ovladnut a zjem nenormalne mnozstvo ale zasa cez tyzden nehladujem, jem normalne, tak nechapem preco mam taku potrebu potom prejest sa, je to strasne teda:(

mariissa123

sewie ja to iste..cez tyzden sa krotiim ale dojde weekend a uz je :((..ale niekedy si dam iba nieco sladkeee..ale ked si dam jednu sladkost thak uz sa neovladnem a zjem ich straasne vela..a to nie iba sladkosti...vselico...a psycholog???to nieee...ja by som sa strasne hambila o tomto probleme povedat rodicom a nie este sa rozpravat o tom so spychologom..doteraz som si myslela ze ked sa prejem thak to nist hrozne neni,ale jak sito uvedomujem uz to trva rok a to uz nnei normalne :/

sewie

jonzetta,vobec nie si blba,len chora-tak ako my vsetky!baby fakt si dajme zavazok!ze tento tyzden je s tym koniec!koniec!defintivny!ja uz fakt ked budem mat chut zrat-tak pojdem von-trebars tam stravim cely den-len nech nemam pristup k jedlu!alebo mozno zostanem na intraku-tam fakt nie je co zrat...ja uz nevladzem..najlepsie sa citim ked sa cely den hybem,sport mi robi skutocne dobre,ale teraz je skuskove a sedim na zadku a nie je ani co robit!chodit na nejaky aerobik ma fakt nebavi...sakra!

jonzetta

a je tu vobec niekto taky kto sa z toho dostal bez psychologov??? bo ja tiez-cez tyzden totalne vpohode a na vikend si sadnem nachvilu pred TV a zerem a zerem... mohla by som to neurobit, ale v tej chvili je to proste to jedine, co chcem robit-jednoducho jest, jest a jest vsetky tie dobre veci...som uplne blba... :(