Prejedanie

žofia

Pekný dníček Vám,
dievčence ani psychológ nemá čarovný prútik, verte tomu, že je to vo Vás. Sami si musíte povedať dosť a hotovo. V takom prípade vyber si švihadlo a zacvič si, posiňovaciu prúžinu, ježkovú loptu, fit loptu, alebo jednoducho choď vonku.......... Poznám to, ale musíme niečo pre seba robiť sami a nespoliehať sa na nikoho, preto to vyzerá tak veľmi ťažké pre nás... verte tomu, držím palce

papanie

To si taka odhodlana, ja by som ny psychologa asi nemala odvahu:( Neviem, mozno keby je to este vaznejsie tak uz hej.

sewie

marissa,no pripominas mi mna...ja sa tiez cely tyzden drzim a potom cez vikend bum..zerem co vidim...a hovorim si-dnes este mozem a od zajtra budem normalna!ha!houby!kazdy tyzden to iste!to iste!uz ma to fakt nebavi!stracam nadej!a ak tento vukend zas spravim nejaku picovinu tak koncim,idem psychologovi-uz ma to nebavi!nech ma trebars strci aj do nemocnice,ale nech uz je koniec!

marissa123

ja si zas stale rozpravam,ze uz konecne zacnem,ze uz od zajtra budem normalna :)))..ale uz si to vypravam rok a stale nic :D...a kvoli tomu som aj prisla na toto forum,aby som sa uz konecne z toho vyliecila a nasla tu niekoho kto ma podobny problem a spolu by sme sa ho snazili riesit..sak v jednote je sila,nee??=)))..som si myslela ze prezieranie je obycajny problem a ze to ma od psychickych poruch ako anorexia a bulimia dost daleko...no skutocnost je ina..a ja necem byt chora

slniecko004

uz som bola u hmeopata, ale vtedy som taketo problemy nemala...povedal mi, ze vraj mam naozaj problemy so zaludkom a ja som sa tomu len smiala...az teraz si uvedomujem, ze mal pravdu...dokonca mi predpisal aj lieky, ale uzivanim tyx liekov som mala stale vacsie a vacsie bolesti zaludka...tak som ix vysadila a teraz som z nicoho nic sxudla...prvy krat v zivote...a to som sa kedysi straasne prejedavala, teraz akokolvek xcem, nedokazem to....

papanie

Nuz ked si schudla z nicoho nic a mas taketo problemy, tak potom mas nieco so zaluskom, mala by si ist k lekarovi.

slniecko004

poviem vam, ze som donedavna mala rovnaky problem......drzala som uz milion diet a nikdy som nesxudla...az doteraz, ked som si povedala, ze koncim s dietami.....z nicoho nic som zacala xudnut...neviem..mozno je to vekom, ale teraz, ked zjem, co i len malicky kusocek niecoho, tak sa citim strasne...a z nicoho nic ma zacina boliet zaludok..trebars aj z vody, ked vypijem vodu, tak sa citim taka plna, jak keby som vypila jednu hlboku studnu 100l....a co sa tyka jedla, tak sa uz racsej nevyjadrujem...len nexapem cim to moze byt, pokial sa tu najde cloviecik, ktory ma tie iste "problemy" jak ja, tak by som o tom rada vedela, lebo xudnut je ina vec a pokazit si zaludok je vec druha :P

papanie

Som a ja neviem preco to robim:)))) tak ani u mna to nie je katastrofa strasna ale ked zjem vela cokolady tak sa to prejavi nejakou vyrazkou:)))
No ale ja nechapem preco to robim, ale ja neviem prestat ked zacnem, v hlave si proste poviem dnes je ten den a tak sa najem dosyta a prejem sa tak ze idem prasknut.