Založila som túto tému , pretožš si myslim , že tejto forme porúch prijmi potravy sa nevenuje dostatok pozornosti . Pritom ju ja osobne považujem za rovnaku závažnu ako anorexiu či bilímiu , sama ňou trpím.
Prejedanie
natty, lenže na mne áno:-(...a ja priberem najmenej kilo, nie deko!:-(
miska vsak deko to an nevidno!!
natty, chudá nie som...a nemôžem ani deko pribrať, ja to naozaj psych. nezvládnem:-(
jaaj dievcata kebyze vidite mna, poviete si, ze naco chudnut... :)
misi misi neblazni ;) vsak urcite si strasne chudunka a mozno by ti aj nejake to deko navyse prospelo.. :)
Nech "niekto" zo mňa vyškriabe všetky prijaté kalórie za dnešok, ja to naozaj neprežijem:-(
misha!!! tak o tomto ani neuvazuj... skoda by ta bolo... a jest musis! Sice nie sa prejedat nejako.. ale papat treba... ;)
natty, lenže ja nechcem jesť, nie som ani hladná, tak prečo jem?:-(...a nie, nerozchodím to!!! Ja sa zabijem, ak znova priberem:-(
miska vsak ty nejes nejako estra vela.. ty len tak zobkas.. ;) je tam toho ze nejake kilecko priberes.. to rozchodis ;) skus si namiesto jedla spravit napriklad caj... alebo papat nieco zdrave.. vsak aj tie jablcka su zdrave z nich nepriberies ;)
natty, som od 02h hore, myslím, že do večera, do ďalšej noci už nič nesmiem, lebo fakt urobím to, na čo od rána myslím:-( Bojím sa, že veľa za dnešok priberem:( Nechcem pribrať:-(((...Vôbec nechápem, prečo som dnes začala jesť, nebola som ani hladná. Dala som si o 04h jabko a už to išlo- automaticky...po 2h zas niečo, potom zas...a zas....:-(