Ako zvládnuť stres

Príspevok v téme: Ako zvládnuť stres
riana001

Chcela by som poradiť, čo robiť ak nezvládam stres. V každej situácii keď musím niečo zvládnuť, napríklad napísať zápočet, odpovedať na skúške, vystúpiť s prezentáciou, prežívam neprekonateľný stres. Čo je horšie , tak aj celý deň predtým ako ma to čaká, stále myslím na najhoršiu alternatívu, že to nezvládnem , pokazím. Hrozne mi to otravuje život. Nepoznáte nejakú metódu,ktorá by mi pomohla v boji so stresom ? Ďakujem za rady.

laksher

Antidepresíva bez predpisu - calmtonus.com Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese.

erika21

Viem o čom hovoríš. Ja som tiež momentálne vo veľkom strese, pretože v marci maturujem. Niekedy sa mi stáva, že v noci nemôžem spať , pretože myslím na maturitu. Robím si staré maturitné testy , ale aj napriek tomu mám strach že nezmaturujem.

erika21

Viem o čom hovoríš . Tiež som teraz vo veľmi veľkom strese , pretože má čaká už marci maturita. Všetci mi hovoria, že maturita nie je až taká ťažká , že to zvládnem ,ale ja som v takom strese, že neverím tomu , čo mi hovoria

Adell_Certikova

u mňa je úplne normálne, že zo všetkého robím stres a paniku...už aj ľudia v mojom okolí si na to zvykli a na narodeniny, ktoré som mala pred týždňom som od nich dostala nejaké tabletky MigStress na stres pod kontrolou :D:D...tak som zvedavá, či po nich budem mať ozaj ten stres pod kontrolou :):)...

dinda12

syyima áno, istotne ich budem mesiac užívať a možno aj dlhšie...pár dni sa nič neoplatí užívať a už vôbec nie takéto výživové doplnky!..

Tomas12345

51bibi51 :

No popíš presne nejaké situácie ktoré moc prežívaš, a vysvetli čo na nich tak velmi prežívaš ?

51bibi51

pekný pondelkový deň prajem všetkým :) dnes sa konečne po dlhej dobe cítim fajn a preto som sa rozhodla napísať, aby ste mi pomohli. môj problém spočíva v tom, že zo všetkého robím hneď tragédiu a stresujem :( aj z najmenšej veci viem spraviť poriadny cirkus :( chcem sa toho zbaviť ale vôbec neviem ako :( prežívate niekto niečo podobné? máte s tým skúsenosť? dá sa to vôbec liečiť?

syyima

Dinda dakujem za odpoved :-) Myslela som si, ze si ich uz niekedy uzivala ale ako pozeram, tak som sa mylila. Ale mesiac ich budes isto uzivat, ze? Keby som ich chcela len tyzden ci dva, by to bolo asi zbytocne, co?