Ako zvládnuť stres

Príspevok v téme: Ako zvládnuť stres
riana001

Chcela by som poradiť, čo robiť ak nezvládam stres. V každej situácii keď musím niečo zvládnuť, napríklad napísať zápočet, odpovedať na skúške, vystúpiť s prezentáciou, prežívam neprekonateľný stres. Čo je horšie , tak aj celý deň predtým ako ma to čaká, stále myslím na najhoršiu alternatívu, že to nezvládnem , pokazím. Hrozne mi to otravuje život. Nepoznáte nejakú metódu,ktorá by mi pomohla v boji so stresom ? Ďakujem za rady.

peltyra

....veď toto, že nie vždy pozitívne myslenie pomáha:-(...veľa krát som si povedala, že musím myslieť lepšie, že všetko bude fajn a aj napriek tomu ma dokázali niektoré veci priviesť k stresu a zúfalstvu:-(...no minulý mesiac som mala úplne hektický a to som siahla už až po tabletkách:-(:-(...ale pomohli mi a konečne sa cítim zase fajn...

vilka214

Alen_ka ooooha, tolko pochval od teba som necakala ale dakujem ti;-):-)...som rada, ze ma tak cudzi ludia vnimaju:-)..objednavala som si ich z e-lekarne pilulka.sk...taketo vyzivove doplnky a vitaminy si vsetky objednavam cez internet..pre mna je to pohodlnejsie:-)

Alen_ka

vilka214...aj mna to napadlo, ze bud je odcestovana alebo si nevsimla odomna spravu...nevadi, mam tu teba a tomu som rada:-)...rozumiem, uz som sa s tym stretla, ze lieky nestali v kazdej lekarni rovnako...a ty si si ich z kade kupovala??...najradsej by som opakovala po tebe, kedze mi prides rozumna a seriozna:-)!...dufam, ze ti to nebude vadit...

marcelka271189

Máš pravdu mjanik, pozitívne myslenie je veľmi dôležité pre dobrý a harmonický život! Ale v niektorých prípadoch ani to nedokáže liečiť problémy ľudí!

vilka214

Alen_ka asi si nevsimla od teba spravu alebo je niekde odcestovana...ved uvidis, mozno sa ti neskor ozve...mas pravdu, ze doktor vacsinou predpise iba take, lebo malo doktorov vie aj o takychto prirodnych tabletkach, ktore su ucinne...tychto cena je okolo 7-8€...zalezi to od toho, kde ich kupujes...lebo maju ich aj v internetovych lekarnach a ked si ich cez google zadas, tak zbadas, ze kazda lekaren ma inu cenu...ale orientacne takto stoja ako som ti napisala..jasne rozumiem, ked nechces tak v pohode, chapem to...
Danena ano vazne su bez lekarskeho predpisu!...

Tomas12345

duma :

Ano tieto tabletky su i proti uzkosti. Mne to zaberalo velmi dobre. Guajacuran uvolnuje svalstvo a posobi teda týmto aj proti uzkostiam.

Alen_ka

vilka214 ahojky...dakujem ti, ze si mi odpisala...som smutna, ze Majka sa vobec neozvala ale tak aspon od teba som si tu nasla spravu...nevedela som, ze existuju aj nejake taketo tabletky...myslela som si, ze na zvladnutie stresu su iba take, ktore doktor musi predpisat a ktore utlmuju a zvacsa su navykove...pises, ze nie su drahe, tak kolko prosim ta stoja?...nechcem sem moje problemy vypisovat ale poviem ti, ze sa jedna o tento typ problemov...keby som mala nejake ine, tak by som predsa nepisala do tejto temy...