Ako zvládnuť stres

Príspevok v téme: Ako zvládnuť stres
riana001

Chcela by som poradiť, čo robiť ak nezvládam stres. V každej situácii keď musím niečo zvládnuť, napríklad napísať zápočet, odpovedať na skúške, vystúpiť s prezentáciou, prežívam neprekonateľný stres. Čo je horšie , tak aj celý deň predtým ako ma to čaká, stále myslím na najhoršiu alternatívu, že to nezvládnem , pokazím. Hrozne mi to otravuje život. Nepoznáte nejakú metódu,ktorá by mi pomohla v boji so stresom ? Ďakujem za rady.

dinda12

som tiež typ človeka, ktorý ohľadom všetkého stresuje:-/..no podľa môjho názoru sa s tým nejako extra nedá bojovať..teda aspoň mne sa to vôbec nedarí:-/:-(..rôzne články na túto tému som už prečítala ale nič z toho mi nepomohlo:-(..už som sa s tým aj nejako zmierila..

Alen_ka

99domima...dakujem ti za odpoved...cas na behanie po vsetkych lekarniach veru nemam a radsej som si vybrala tu cestu, ze som si ich objednala z e-lekarne pilulka...tam stali tie tabletky do 8€ a to mi prisla super cena!...
vilka214...ano, ved su celkovo velmi lacne tie tabletky...

simka456

Nikuska je to vsetko o hlave a ked sa nastavis tak, ze sa proste nebudes stresovat kvoli malickostiam, tak tvoja hlava to aj zvladne. Len treba cvik! No niektori ludia to takto nedokazu a potom musia napriklad brat tabletky, ako tu boli spomenute tie MigStress a ine. Kazdy clovek je iny a kazdy preziva situacie rozdielne!

nikuska333

stres sa da nejako zvladnut?.. osobne si myslim, ze ani nie... nastastie ja az tak nestresujem ale niektore okolnosti ma vedia aj napriek tomu poriadne vystresovat.. no myslim si, ze stres patri k zivotu..

99domima

Keď objednávaš z internetu, tak je všetko o čosi lacnejšie aj keď s tabletkami neviem ako to chodí. Ale máš rozdiel v cenách aj v rôznych lekárňach. V jednej majú nižšiu cenu a v druhej vyššiu. Ak chceš najlacnejšie, tak si treba pobehať, pozisťovať a budeš múdrejšia!