Ako zvládnuť stres

Príspevok v téme: Ako zvládnuť stres
riana001

Chcela by som poradiť, čo robiť ak nezvládam stres. V každej situácii keď musím niečo zvládnuť, napríklad napísať zápočet, odpovedať na skúške, vystúpiť s prezentáciou, prežívam neprekonateľný stres. Čo je horšie , tak aj celý deň predtým ako ma to čaká, stále myslím na najhoršiu alternatívu, že to nezvládnem , pokazím. Hrozne mi to otravuje život. Nepoznáte nejakú metódu,ktorá by mi pomohla v boji so stresom ? Ďakujem za rady.

Lupraska

@smialala presne viem o com hovoris:-(...aj ja som taky typ cloveka, ktory kvoli vsetkemu stresuje ale uz to je lepsie, ako som uzivala tabletky migstress - stres pod kontrolou...tie pomahaju znizovat a vyrovnavat sa so stresovymi situaciami...ty si nieco take neskusala?..mozno by si mala a mozno by ti to trochu pomohlo..

dinda12

syyima to vôbec neviem, za aký čas by mi mali zabrať..čo ale viem je, že ich môžem užívať, pokiaľ sa mi nepolepší..takže toho sa budem aj riadiť a uvidím, či to bude mesiac alebo viac...idem ich prvý krát užívať, takže som sama zvedavá...

dinda12

tomáš ale ja nemám až také pocity úzkosti, že by som musela do seba tlačiť samú chémiu..to radšej najprv vyskúšam migstress tie prírodné výživové doplnky a keď mi nepomôžu, tak potom siahnem po niečom silnejšom..

Tomas12345

dinda12 :

Ano ucinna latka geujfenesín je čistá chemia, nie je na tom nič prírodneho. Prirodne latky su vitaminy, enzýmy, minerály, výživove doplnky atd. Látka geujfenesín je ale vyrábana v laborátoriach.

Nie je pravda že ked je niečo prírodne tak to musí byť i ucinejsie. V praxi to tak neplatí, pretože chemicky vyrobene latky proti úzkosti sú vzdy silnejsie než tie prírodne.

Guejfenesín síce nemá takú silu ako napríklad lieky v psychiatrii na úzkost - benzodiazepíny, ( preto je i volne na predpis) napriek tomu je ale o dosť silnejší než výživove doplnky.

dinda12

tomáš takže tie tabletky sú čistá chémia, dobre som to pochopila?..lebo nejako nechápem tým tvojím správam:-/...vidíš a tie, ktoré som tu ja spomenula sú prírodné a v nich žiadna chémia nie je...takže tie by mali byť pre ľudský organizmus zdravšie a lepšie...

Tomas12345

dinda12 :

Nie sú to výživove doplnky, je to narozdiel od výživových doplnkov čistá chémia, avšak volná na predpis. Guejfensín uvolnuje svalstvo a posobi tým pádom i proti uzkostiam. Je to o dosť silnejšie než klasicke magnézium.