Ako zvládnuť stres

Príspevok v téme: Ako zvládnuť stres
riana001

Chcela by som poradiť, čo robiť ak nezvládam stres. V každej situácii keď musím niečo zvládnuť, napríklad napísať zápočet, odpovedať na skúške, vystúpiť s prezentáciou, prežívam neprekonateľný stres. Čo je horšie , tak aj celý deň predtým ako ma to čaká, stále myslím na najhoršiu alternatívu, že to nezvládnem , pokazím. Hrozne mi to otravuje život. Nepoznáte nejakú metódu,ktorá by mi pomohla v boji so stresom ? Ďakujem za rady.

vilka214

Alen_ka co som pozerala na internete, tak tie, ktore tu Majka spomenula su neni az tak drahe...okolo 6€ stoja...ale ake su ucinne, to vobec neviem, kedze skusenost s nimi vobec nemam...osobne mam skor dobre skusenosti s tabletkami MigStress, ktore su ucinne na problemy so stresom...tie som aj uzivala a pomohli mi...neviem, ake mas problemy, kedze si to sem nenapisala ale ak so stresom alebo nespavostou, tak ti odporucam tieto...a nemusis sa bat, nie su drahe...

Majka15

Ja som si kúpila proti stresu v dm drogérii Valeriána Max sa to volá, zdá sa mi že to celkom pomáha.
A ešte na internete som si kúpila Dobromyslovú smes proti stresu, tiež to pomáha, má to taký zvláštny účinok, treba to vyskúšať aby ste vedeli ako to na vás pôsobí.

duma

@Tomas12345 tieto tabletky su aj na stres dobre? Lebo co som si citala na internete ich popis, tak stres tam spomenuty nebol (teda aspon ja som ho tam nevidela).

Tomas12345

Mne na stres velmi pomohol Guajacuran, jedna tabletka ráno ale mozu sa davat aj 3 tabletky v priebehu dna. Uvolnuje to svalstvo a je to aj proti uzkostiam.

bludie

martiana presne a to nie je dobré! každý človek by si mal určiť svoje hranice a tie by nemal prekračovať!!..zdravie je predsa najdôležitejšie..
laurisia mám skúsenosti zatiaľ s jednými tabletkami - migstress..tie som užívala, keď som mala problémy so stresom a následne aj so spánkom...pomohli mi...a to som ich nemusela ani dlhodobo užívať..sú bez predpisu a sú nenávykové..

martiana

@bludie dobre si to napisala, je to skutocne tak! zamestnavatelia od nas chcu niekedy az privela a clovek ked si chce udrzat svoje miesto, tak jednoducho musi robit az z toho vznikaju zdravotne problemy a stres:-/