Ako zvládnuť stres

Príspevok v téme: Ako zvládnuť stres
riana001

Chcela by som poradiť, čo robiť ak nezvládam stres. V každej situácii keď musím niečo zvládnuť, napríklad napísať zápočet, odpovedať na skúške, vystúpiť s prezentáciou, prežívam neprekonateľný stres. Čo je horšie , tak aj celý deň predtým ako ma to čaká, stále myslím na najhoršiu alternatívu, že to nezvládnem , pokazím. Hrozne mi to otravuje život. Nepoznáte nejakú metódu,ktorá by mi pomohla v boji so stresom ? Ďakujem za rady.

dinda12

tomáš a to sú výživové doplnky či aké tabletky?...ten názov mi nič nehovorí...skôr som uvažovala nad tými tabletkami MigStress...s tými skúsenosť máš či ani nie?...

preteba ďakujem ti, skúsim!...snáď sa mi to bude dariť aj keď teraz som v takom stave, že tomu moc neverím...

lorQa

No predtým to bolo na predpis Tomáš. Môže byť, že teraz to už dali ako voľno predajný liek. Ale pamätám si, že na to vtedy potrebovala recept. Hm, to som tiež nevedel, lebo ja som na úzkosť bral tabletky MigStress. Tie mi pomohli a tiež nie sú na predpis. Takže sa dali ľahko zohnať v lekárni. Ale tak každému vyhovuje niečo iné, to je normálne. Treba len skúšať!

Potakrv

Je mnoho techník ako zvládnuť stres .Ked je však človek uvedomelí ide to akoby samo od seba nepotrebuješ využívať barličku...K uvedomeniu sa človek dostane prežitím života a pomôcť ti môže knižka napr.Moc Prítomného okamžiku.alebo toltécke Štyri Dohody

Preteba

dinda, robíš veci, ktoré nemajú efekt, alebo zmysel? Myslím, že asi nie, aspoň nie vedome:) máš výhodu, že hneď nesiahaš po liekoch, lebo to je nezmysel. Čo máš z toho, že sa napríklad rozčúliš, strachuješ....? Nič, len depku. Urči si svoje priority a ostatné nechaj tak. Nauč sa nezaťažovať sa tým, čo nevieš ovplyvniť. Skús to, budeš prekvapená:)

Tomas12345

lorQa :

Neviem ako to s Guajacuranom bolo pred zopár rokmi, ale v sucasnosti na predpis nie je.

Ucinna latka guejfenesín uvolnuje aj kostrové svalstvo ale súčasne tým posobia i proti uzkostiam.

lorQa

Tomáš ale veď to sú tabletky na predpis nie? Moja manželka ich raz užívala ale jej ich normálne doktorka predpísala! Mala problémy so svalstvom a na to jej pomohli ale dinda potrebuje očividne niečo na zníženie stresu a nie na svalstvo, ak som tomu dobre pochopila!

Tomas12345

dinda12 :

Kup si v lekárni Guajacuran. Uvolnuje to svalstvo, a je to proti uzkosti, je to cistá chémia ucinna. Je to volnopredajne.

dinda12

tomáš ale zatiaľ len také rady ako sú napríklad: viacej športovať, relaxovať tancom a iné..no nič z toho mi nepomohlo a stresujem aj naďalej zo všetkého:-(:-/...tabletky moc užívať nechcem ale ak to pôjde takto ďalej, tak budem musieť!...

jjoe a to je čo prosím ťa?...

Alen_ka

99domima...aj ja mam ten pocit, ze som dobre spravila:-);-)..samozrejme, ze ich uz uzivam...co myslis, ze by som si ich len tak kupila a dala do suflika??:-D...hned ako som si ich doniesla domov, tak som si prestudovala ako sa maju tabletky uzivat a zacala som s tym...