Ako zvládnuť stres

Príspevok v téme: Ako zvládnuť stres
riana001

Chcela by som poradiť, čo robiť ak nezvládam stres. V každej situácii keď musím niečo zvládnuť, napríklad napísať zápočet, odpovedať na skúške, vystúpiť s prezentáciou, prežívam neprekonateľný stres. Čo je horšie , tak aj celý deň predtým ako ma to čaká, stále myslím na najhoršiu alternatívu, že to nezvládnem , pokazím. Hrozne mi to otravuje život. Nepoznáte nejakú metódu,ktorá by mi pomohla v boji so stresom ? Ďakujem za rady.

bludie

o strese v dnešnej dobe veľmi veľa počujeme. keďže každý človek chce veľa toho dosiahnúť, má z náročných úloh nervy a stres...stres pre ľudský organizmus vôbec nie je dobrý a preto s tým treba niečo robiť...vyskúšala si už nejaké tabletky užívať proti stresu??..to by mohlo pomôcť!

ped

Príliš sa stotožňuješ s tým, čo robíš, viac sa odosobni. Uvedom si a premysli si to, že čo z toho všetkého napokon budeš mať? Najskôr nič, lebo budeš robiť niečo iné. Ak to tak prežívaš, tak ti na tom veľmi záleží. Ono človeku musí na niečom záležať, to je pravda, na všetko sa nedá len tak tralala vykašľať.

danka7985

ja som tiez dost stressman :D a tiez podobne ako ty prehladavam internet a nakoniec sa mi aj podarilo na tejto stranke www.magazinzena.sk najst relaxacne techniky ako zvladat stres :) v niecom mi to celkom aj pomohlo uz nemam napriklad taky stres rozpravat pred publikom ako niekedy :)

riana001

U mňa sa to tiež nezlepšuje, myslela som si , že možno po čase to bude lepšie ale miestami mám pocit, že je to ešte horšie. Môj stres už prekračuje všetky limity, takže veľmi by sa mi zišla nejaká rada, možno nejaká terapia na to zameraná.

Lula.H

moja presne viem co prezivas.Ja mam presne take iste stavy.Kto to nezazije nepochopi,najhorsie je,ze mam pocit ze sa to vobec nezlepsuje.