Este som nebola u gynekologa, ale chcela by som si ist dat predpisat antikoncepciu.Ako prebieha prva "navsteva"?Trochu sa bojim...
Prvé gynekologické vyšetrenie
bezny jemny vytok je uplne normalny. Ak zmeni farbu, alebo zapacha-je to chorobne. A ak nieco boli, stipe, pali-treba to liecit (ked tak nad tym uvazujem, mozno by stacilo ist k detskej lekarke. Ak by ti brala moč na kultivaciu-mozno by nasla pricinu.Ale ak by ten moč bol v pohode-tak by sa ti len predlzil cas, co si chora a bez liecby)
a ja tom ozem mat z coho.lebo sa to bjavilo len tak..a to musi mat dovod??
(to bola odpoved k tomu cyklu)
hej-to je ok
dakujem vam.ste velmi zlate ze mi pomahate..fakt si to velmi vazim..
a ked mam vam menzes tak kazdych 30-33 dni.je to ok.trva tak okolo5-6.dni..to je v poriadku??
panika dakujem za kompliment(xixi)
ja som-- vobec sa nemusis bat,ked budes mat po vysetreni a pojdes domov,uvidis aky budes mat zo seba super pocit ze si to zvladla a ze si samostatna sikovna a moderna baba ktorej zalezi na svojom zdravi.
nie.dobrala lieky-na urcity cas si dala pauzu s tamponmi (ona si zrejme sposobila infekciu pri vyberani-nesiel jej von. bola na dovolenke, kde som ja nebola a bolo jej blbe to niekomu povedat.)
a ona uz od vtedynema nijake podobne problemy
Je to len par minut, naozaj sa netreba bat-srnka to zrhnula uplne fantasticky. Pri tamponoch je to problem-lebo krv neodteka, hromadi sa a ak je tam nejaky ,,bacilko" ma super podmienky na mnozenie.A este problemy moze sposobit aj holenie (nie samotne holenie, ale pena), a tangace, vonave vlozky...a vela inych veci