Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvé gynekologické vyšetrenie

ja som--

aha jasne..bude lepsie ked tam pojdem..tak to treba povedat mamine.jaj fakt s abojim.no lepsie teraz jak pootm ked to bude vazne

ja som--

lebo ja som mavala pred tym vytok..ale len taky pohodovy.slabi..aj ja pouzivam tampony..tak to bude asi nejaka infekcia.a kolko take vysetrenie trva??

srnka

Zalezi na tebe aky mas s maminou vztah,ci si hovorite o takychto veciach alebo nie.Co sa tyka toho ci je lepsia zena alebo muz je to jedno.Ked povies ze si prisla prvykrat budu k tebe pristupovat opatrne,pomaly a pekne,neboj sa ziadne bububu nebude,a takisto to neboli.Vysetrenie je jemne a bezbolestne,len je dolezite aby si sa uvolnila a nebala sa.A tiez si myslim ze je vhodnejsie ist este pred prvym pohl.stykom napr sa poradit o antikoncepcii ako potom panikarit ci niesi tehotna.Ked si pozries dozadu prispevky,je tu plno panikariacich dievcat ktore nevedia co robit lebo "asi" otehotneli po prvom styku,tak sa nezarad medzi nich ok?

panika

Mozno ti na chvilu prejdu problemy, ale to nie je riesenie. Bude sa ti to stale vracat nazad a liecba bude o to tazsia. Taketo problemy sa neoplati liecit doma

panika

Kludne mi tykaj, to je v pohode. Ona si zaniesla infekciu, ked si davala (ci skor vyberala)tampon.Zobrala jej vytery a o tyzden (ked boli vysledky)jej predpisala antibiotika a nejaku masticku na potieranie

ja som--

pardon.neviete.asi bude lepsie vykat"))a neviete co jje pbolo.prepacte ak to je moc osobne.alebo aspon aku mala liecbu.a naozaj velke dakujem.moc mi to pomoze..

panika

to zase zalezi od teba.niekomu vadi muz, niektorej je zase blbe, ak ju ma prezerat zena. mne osobne je to jedno-hlavne ze ma vypocuje. S dcerou som bola uz aj u muza-lekara, ale vzhladom na jej vek sa mi nakoniec viac osvedcila zena (moj nazor, neviem co si o tom mysli ona-mozem sa jej opytat)

ja som--

panika strasne ti dakujem.ked aj v triede.tam su mozno 2 baby co uz boli u gyn.a ine si z toho skor srandu robia.a mi je to blbe im hovorit..