Este som nebola u gynekologa, ale chcela by som si ist dat predpisat antikoncepciu.Ako prebieha prva "navsteva"?Trochu sa bojim...
Prvé gynekologické vyšetrenie
no vysetril mi prsniky.potom na koze.spravil vyter.a este aj sono..ci nemam nejaku cistu.mi povedal ze to sa robi na prvom vysetreni.a hej som este panna
Bola som u gyn.spravil mi vyter a dal predpisal mi tamtum rosalgin proti svrbeniu a vytoku.lenze hned v ten den som dostala kramy.a v piatok si mam prist po vysledky a by ma este vysetril.lenze teraz nemozem brat ani ten liek.a ani ist k nemu.kedy tam mma ist?,a co s tymi vysledkami.prosim odpiste.dakujem
mne vytery tiez nerobil,len ma vysetril plus ultrazvuk.som panna
Ja som, prosím ťa a aké vyšetrenia ti robili? Mňa iba pozerala a ani výtery ani nič iné. A si ešte panna? Lebo by ma zaujímalo či sa výtery robia aj u panny.
Ahoj..pisem lebo dnes som bola prvykratu gynek..zvladla som to.urobil mi komplet vysetrenia.v piatok bdu vysledky.tak uvidim.ale vobec to nebolo strasne,,dakujem aj panike a srnke
tak tejto návštevy sa vôbec nemusíte báť, kočky...len myslite na pocit že keĎ tam pôjdete a urobí vám testy ktoré je treba aspoô budete spokojné že je všetko tak ako má byť a že ste zdravá...možno máte teraz veľa otázok či to tak má byť a gynekologička vám to môže iba potvrdiť alebo vyvrátiť a tým nejako zakročiť proti tomu...lebo môže byť aj neskoro a potom už je zbytočné plakať nad rozliatým mliekom...tak vám držím palce a nebojte sa!!!
A cytológia a ostatné výtery sa robia aj u panny?
Od obvodneho si vezmi zdravotnu kartu, moja gynekologicka ju chcela vidiet. Nastastie vymenny listok, ci doporucenie nepotrebujes. Skus sa spytat kamaratok, kam chodia a podla ich skusenosti si vyber, nemusis sa vobec bat. A rodicia o tom nemusia vediet, ved si dospela
A pred prvym ganekelogickym vysetrenim treba ist aj k obvodnemu lekarovi??
ahojte..precitala som si vsetky prispevky v tejto teme, uz sa to tu pytal asi kazdy,aky je priebeh vysetrenia,takze sa to pytat nebudem,chcela by som ale vediet,co je vlastne potrebne k zapisaniu sa u gynekologa.mam uz skoro 20, este som nebola u gynekologa,sex. styk som uz mala cize nechcem riskovat tehotenstvo a chcem antikoncepciu..pokial by sa dalo tak bez vedomia rodicov (aspon zatial).
co vlastne treba u gynekologa z hladiska papierovaciek vybavit? viem mozno hlupa otazka ale aby som nahodou nebola prekvapena!
hm a este,daka dobra gynekologicka v BA??