Prvé gynekologické vyšetrenie

ja som--

no vysetril mi prsniky.potom na koze.spravil vyter.a este aj sono..ci nemam nejaku cistu.mi povedal ze to sa robi na prvom vysetreni.a hej som este panna

otazocka91

Bola som u gyn.spravil mi vyter a dal predpisal mi tamtum rosalgin proti svrbeniu a vytoku.lenze hned v ten den som dostala kramy.a v piatok si mam prist po vysledky a by ma este vysetril.lenze teraz nemozem brat ani ten liek.a ani ist k nemu.kedy tam mma ist?,a co s tymi vysledkami.prosim odpiste.dakujem

a.

Ja som, prosím ťa a aké vyšetrenia ti robili? Mňa iba pozerala a ani výtery ani nič iné. A si ešte panna? Lebo by ma zaujímalo či sa výtery robia aj u panny.

ja som--

Ahoj..pisem lebo dnes som bola prvykratu gynek..zvladla som to.urobil mi komplet vysetrenia.v piatok bdu vysledky.tak uvidim.ale vobec to nebolo strasne,,dakujem aj panike a srnke

nene7777

tak tejto návštevy sa vôbec nemusíte báť, kočky...len myslite na pocit že keĎ tam pôjdete a urobí vám testy ktoré je treba aspoô budete spokojné že je všetko tak ako má byť a že ste zdravá...možno máte teraz veľa otázok či to tak má byť a gynekologička vám to môže iba potvrdiť alebo vyvrátiť a tým nejako zakročiť proti tomu...lebo môže byť aj neskoro a potom už je zbytočné plakať nad rozliatým mliekom...tak vám držím palce a nebojte sa!!!

deee

Od obvodneho si vezmi zdravotnu kartu, moja gynekologicka ju chcela vidiet. Nastastie vymenny listok, ci doporucenie nepotrebujes. Skus sa spytat kamaratok, kam chodia a podla ich skusenosti si vyber, nemusis sa vobec bat. A rodicia o tom nemusia vediet, ved si dospela

otazka

ahojte..precitala som si vsetky prispevky v tejto teme, uz sa to tu pytal asi kazdy,aky je priebeh vysetrenia,takze sa to pytat nebudem,chcela by som ale vediet,co je vlastne potrebne k zapisaniu sa u gynekologa.mam uz skoro 20, este som nebola u gynekologa,sex. styk som uz mala cize nechcem riskovat tehotenstvo a chcem antikoncepciu..pokial by sa dalo tak bez vedomia rodicov (aspon zatial).
co vlastne treba u gynekologa z hladiska papierovaciek vybavit? viem mozno hlupa otazka ale aby som nahodou nebola prekvapena!
hm a este,daka dobra gynekologicka v BA??