Este som nebola u gynekologa, ale chcela by som si ist dat predpisat antikoncepciu.Ako prebieha prva "navsteva"?Trochu sa bojim...
Prvé gynekologické vyšetrenie
ahojte.ani ja som este nebola nikdy u gynekologa a pannauz nie som...strasne sa tam bojim ist,ze mi tam nieco najde...nenormylny strach mam a neviem ze co mam robit...
a kolko mas rokov??
jaj,hej len pohmatom.uplne jemne ci tam nieco nemam.a povedal mi ze si ich mam vysetrovat kazdy mesiac.. atake..no tak ked to tam nemala tak len kvoli tomu aby si mala komplet vysetrenia..aj ja som mala stresy a v poho som to zvladla.lepsie ist skor ako pootm neskoro.a mala si dovod.ci nie??lebo ak by si nejaky mala tak by ti aj tie stery robil/a..
No ja som bola tak vystresovaná z toho, že som ani nevedela povedať prečo som prišla. Tak so povedala iba, že idem prvýkrát. To sono tam nemala. Takže pôjdem asi ešte raz nech mi urobí komplet vyšetrenia.
Ďakujem za odpoveď a tie prsníky vyšetril len pohmatom alebo aj iltrazvukom?
ja neviem.mne to robil hned tam..nemala tam taky pristroj-sono ale ako sa to vola..a sla si tam s nejakym dovodom.ci len na prehliadku
hej robia sa aj u panien..normlne..ale je to trochu neprijemne.ale uplne v phode.som myslela ze to bude horsie
Aj mňa poslala na ultrazvuk, ale objednali ma až za tri mesiace. To je normálne?