Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvé gynekologické vyšetrenie

mysickaa

kedy je vhodná doba ist asi 1x na gyndu? budem mat 20rokov o chvilu a este som nebola. problemy som nezbadala ziadne a ani sexualne nezijem.

zuzulinka za

no tak 4.4. idem prvýkrát ku gyn. (len tak medzi rečou-držte palce) tak mám dosť nervy...
hale: idem tu do ZA takže ak bude vážne tak dobrá, ako som o nej dostala echo, tak ti určite dám vedieť! :))

qiu

hale ja už ani nepoznám štátneho lekára, ale aj súkromný majú zmluvy z poisťovňami a preto by rutinné vyšetrenie nemalo stáť nič. Za nad štandardné služby sa určite dopláca, ale to už závisí od jednotlivých doktorov.

hale

ahojte....nemohli by ste mi poradit nejaku milu, prijemnu a hlavne dobru gynekologicku v Ziline??....a este ma zaujima, tie co ste boli u sukromnych lekarok, kolko asi tak stoji vysetrenie??

evik18

ak si ju mala dostat tak ano..ak nie tak je to nasledkom gynekologickeho vysetrenia..niekedy sa to stava..ale nema to byt menzes len mierne kratke krvacania

katulienka09

ahoj, chcela by som sa spýtať či je možné ked som bola prvý krát na gynekologickom vyšetrení že by som dostala hned v ten večer menštruáciu...

noci

qiu:dakujem ti,si zlata,aspon si ma ciastocne upokojila....no mozno sa tam vyberem,aby som to potom nelutovala cely zivot...ale strach je stale vo mne....co uz..:D

qiu

noci: hlavne sa upokoj. Ak tam niečo aj máš tak je lepšie ak sa nato dôjde skorej ako potom keď to je už aj s možnými následkami. Normálne tam choď zvládli sme to všetky a priznám sa tiež som tam išla raz s malou dušičkou :) papa