Este som nebola u gynekologa, ale chcela by som si ist dat predpisat antikoncepciu.Ako prebieha prva "navsteva"?Trochu sa bojim...
Prvé gynekologické vyšetrenie
miska... tak mne robil strey teda cytostery. take trosku neprijemne vysetrenie,odoberie ti vzorku z vnutra. ale neboli to velmi. mna skor bolelo az ked som prisla od lekara domov. lebo ti porusi tkanivo.ale neobavaj sa toho.a tiez ma poslal na sono.tam ti nadiktuje teta abo ujo rozmery maternice a pod. a este ma poslal na vysetrenie prsnikov.
ahojte...mohol by mi niekto pomoct ??? bola som uz 3x na gynde ale nikdy ma neprezeral zdola.no a dnes mi povedal moj lekar ze na buduci tyzden mam prist a ze ma vysetri a vezme mi aj vzorky....trapia ma infekcie a navyse mam poruchu menstruacneho cyklu...tak poradte mi prosim...hlavne by som chcela vediet co mi bude robit aj ked psycicky som celkom oka..kedze tam vzdy idem s tym ze ma vysetri ( a nikdy nic :) ) a este to ze ake vzorky mi bude brat a ako vlastne dakujeeem
ja mam tiez chlapa. teda je to uz skor chlap v rokoch. mamca tiez k nemu chodi. ak sa bojis ze by nieco mame povedal co nechces aby vedela,neboj sa,nepovie.pokial to sama nebudes chciet.si rovnako jeho pacientka ako tvoja mamca. a vacsinou sa gyn s tebou bude rozpravat aj o inych veciach.mne vykladal ked som bola 1.krat ze povodne chcel byt veterinar ale nevzali ho :D ozaj sa nemate coho bat
nemusis sa nicoho bat, prva navsteva prebieha tak, ze ti otvoria zdravotnu kartu, napisu si kedy si mala prvu menstruaciu a aky mas cyclus, ako dlho trva a ci je pravidelny, ci nemas nejake vytoky a bolesti atd. dalej sa lekar pozrie zdola, ale ak si panna tak ti len prehmata prstami brucho popripade pozrie ultrazvukom ci mas vsetko ok
ja_ona...a ako ta vysetrila? normalne alebo cez konecnik?
to ozaj setci poctivo od 18 chodite gynekologovi? tak to som uz asi zmeskala...
ja som bola prvy krat v 19 tich zvolila som si zenu gynekologcku na prvy krat ale teraz uz chodim gynekologovi