Este som nebola u gynekologa, ale chcela by som si ist dat predpisat antikoncepciu.Ako prebieha prva "navsteva"?Trochu sa bojim...
Prvé gynekologické vyšetrenie
ahojte ja mam len 14rokov ale boli ma brucho hlavne tam odle a mam ho tvrde tam kde je maternica! co mam robit? mam ist radcej na prve vysetrenie k doktorke al. k doktorovi ja by sm radcej isla doktorovi ale newiem. ako prebieha to vysetrenie? ja som panna ale pri menstruacii pouzivam bezproblemov tampony O.B.
boli to prve vysetrenie?? pls napiste ako prebieha a pls ak poznate nejakeho dobreho gynekologa v Trnavskom kraji napiste dakujeeeeeeeeeeem
napiste bud sem alebo aj na mail hghfdsss@azet.sk
zuzu20: no keby ti robili ten ster tak sa asi poskodi, preto sa pannam nerobi, nema to ani vyznam robit, ak si panna, pretoze je nepravdepodobne, ze by si prisla do styku s virusom HPV. Aj ked stane sa, ze to nejaky gynekolog robi, ale to je potmo riadne hovado
NOOO GYNDU JA MOC NEMUSIM
ahojte baby!
neda mi aby som nenapisala. vcera som bola u gynekologa a strasne som sa bala mala som divny pocit. teraz nechapem coho som sa bala. vysetrenie bolo v pohode ani ma nic nebolelo fakt bolo perfektne lepsie ako u zubara :) tak baby nicoho sa nebat :) drzim prsty
mam problem,,este som nebola u gynek,,,pocas pohl,styku som krvacala,,,mam z toho strach
som panna ked ma uz niekto prstoval a uz som si to robila aj sama?:((
Cafte baby!Mhmm..tak ja som bola dnes 1x..pravdupovediac ani som sa moc nebala,skor som bola len zvedava,ze co sa teda so mnou deje,kedze som nemala kramy uz 5 mesiacov (niezeby mi to tak nevyhovovalo,ale...).Nastastie je vsetko ok..Mhmm nemate sa vazne coho bat..vcera vecer som si tu citala este tie postupy vysetrenia a celkom ma to aj upokojilo..vazne to bolo v pohodke,sice zvlastny pocit rozkrocit sa pred niekym,koho vidite 1x v zivote,ale treba to brat tak,ze to je doktor/-ka a ste pre neho/ju len dalsim kusom masa...;)spravila mi prehliadku,prehmatala vajecniky a podobne,no a potom sono.. dostala som pekne pichanec(au)do zadku a bolo vybavene...ja som sa asi vacsmi bala tej injekcie ako celej tej navstevy :D..je super vediet,ze je so mnou vsetko OK a aspon mozem uz myslet na ine veci :).Tak drzim palce aj vam ostatnym,nech to zvladnete tak v pohode!
PROSIM TA vyvetlis mi ze co vsetko ti tam robila??...co to hovorila a tak?...popis mi to prosim...a aby som vedela ze je to pre mna tak napis ze pre AJKU...dakujem
no ja to tiez trosku nexapem,ze preco ma normalne vysetrila....ale tak hadam vie co robi...ale aj tak neskor zmenim gynekologicku...