Este som nebola u gynekologa, ale chcela by som si ist dat predpisat antikoncepciu.Ako prebieha prva "navsteva"?Trochu sa bojim...
Prvé gynekologické vyšetrenie
ahojte prepacte asi som zaostala ale preco ti idu (larka) odstranovat cystu ? a mam to aj ja ? nechapem vobec som o tom este nepocula...hanbim sa :(
podla mna je lepsi gynekolog..neviem prečo... prveho vyšetrenia som sa hrozne bála, ale tak čo človek neurobí pre pokoj na duši... teraz to už beriem ako normálku a radsej chodim kazdy polrok na preventivku , takisto ako na kardio a endo:D:D
ahojte....je lepši gynekolog alebo gynekologička hm....ja by som sa ku chlapovi iac hanbila ako k žene a čo vy??
adulka.......ano je to tak ..aj ja som to pocula..teda len pocula newm naisto ale tak sa mi zdaa:)
Na gyn. sa môže ísť tuším od 15 rokov bez doprovodu rodiča.
monik9......tak to uz rovno mozem ist radsej na gyndu njee?:)ale dakujem:)
marfka....jaaaj....ta newm som s apytala jeden holky co chodi tu k tejto doktorke..tam ta hned zoberie ...najprv vysetri a tak spravi kartu vraj!ja uz newm..bola som tam dvakrat uz...nho raz mala dovolenku a raz tam uz nebola ta ma to uz stve....heh ale dakujem :))ae bojim sa:(
s tym svrbenim nemusis ist ku gynekologovi aj urolog ti pomoze...predpise antibiotika,urobi vyter,vobet to neboli
Ahoj ahojqo75.ja som staria ako ty,ale iba dne som bola prvykrat.nic mi nie je,ale uz som chcela mat po tom.Sla som na preventivne vysetrenie.tak som sa bala a mala stres a pritom to nie je nic hrozne!-)Moja lekarka berie az tesne po menstruacii.Potom ta objedna.ale najprv si chod zalozit kartu a ona ta objedna.neviem ako to chodi u inych.ale neboj sa vobec to nie j hrozne.drzim palce.