Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvé gynekologické vyšetrenie

micka121

ahojte,chcem ísť na gynekolog.prehliadku,ale este nikdy som u ganekologa nebola. prosím povedzte mi,ako to prebieha,či sa musim vyzliecť úplne,či stači iba dole.....

dievčatko

ahojte prepacte asi som zaostala ale preco ti idu (larka) odstranovat cystu ? a mam to aj ja ? nechapem vobec som o tom este nepocula...hanbim sa :(

katu5ik

podla mna je lepsi gynekolog..neviem prečo... prveho vyšetrenia som sa hrozne bála, ale tak čo človek neurobí pre pokoj na duši... teraz to už beriem ako normálku a radsej chodim kazdy polrok na preventivku , takisto ako na kardio a endo:D:D

Kacena3051

ahojte....je lepši gynekolog alebo gynekologička hm....ja by som sa ku chlapovi iac hanbila ako k žene a čo vy??

ahojqo75

marfka....jaaaj....ta newm som s apytala jeden holky co chodi tu k tejto doktorke..tam ta hned zoberie ...najprv vysetri a tak spravi kartu vraj!ja uz newm..bola som tam dvakrat uz...nho raz mala dovolenku a raz tam uz nebola ta ma to uz stve....heh ale dakujem :))ae bojim sa:(

marfka

Ahoj ahojqo75.ja som staria ako ty,ale iba dne som bola prvykrat.nic mi nie je,ale uz som chcela mat po tom.Sla som na preventivne vysetrenie.tak som sa bala a mala stres a pritom to nie je nic hrozne!-)Moja lekarka berie az tesne po menstruacii.Potom ta objedna.ale najprv si chod zalozit kartu a ona ta objedna.neviem ako to chodi u inych.ale neboj sa vobec to nie j hrozne.drzim palce.