Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvé gynekologické vyšetrenie

bugbi

jak tak pozeram tak asi pojdem ku gynek, az po tom..nechcelaby som zrovna vysetrenie,cez konecnik:((
a ozaj,kedy asi -v kolkych by tam mala baba asi ist?

elli

Ono to záleží asi najmä od citlivosti lekára(ky). Ja som bola prvý krát u gyn. v nemocnici, a to vyšetrenie cez konečník bolo úplne v pohode vôbec nie nepríjemné. Ale keď som potom bola neskôr u inej gyn. tak ma konečník štípal ešte týždeň. Ani si nechcem predstaviť aké by to bolo, keby ma takto drasticky pozerala cez pošvu.

zmetenaaa

som zmetena..a vazne zmetena...takze som panna a bola som u gynekologa...vysetroval ma normalne..nie cez konecnik...a povedala som mu ze som panna ale on mi povedal ze on tam blanu uz nevydi ze som o nu asi prisla inak..nei pohl.stykom.a tak ma vysetril normalne..je to mozne???

jaja

ale ide o to, že tu panny píšu, že ich normálne vyšetrujú nie cez konečník... podla mna tak-či tak treba to len pretrpieť, a je , nič príjemné...

kiasa

no ked nebolo techtle mechtle tak sa na to ide bohuzial cez konecnik. no tak prijemne to asi veru nebude. Tak ako mam tomu rozumiet cez posvu je to prijemnejsie?

salome

no mam to za sebou...ale nerobila mi vysetrenie cez konecnik...normalne...ale uplne v pohode...v stredu idem na krv a ak to dopadne dobre-pojdem si po tabletky...

salome

zajtra si idem dat predpisat hormonalnu antikoncepciu...bude to moje prve gyn. vysetrenie...nepanikarim, ale priznavam-mam trosku strach:) co mam cakat? a som panna a citala som,ze vtedy moze robit gynekologicka vysetrenie cez konecnik-co ma trosku vydesilo...tak ako to je? dakujeem