Este som nebola u gynekologa, ale chcela by som si ist dat predpisat antikoncepciu.Ako prebieha prva "navsteva"?Trochu sa bojim...
Prvé gynekologické vyšetrenie
názor: dakujem :) Trochu si ma ukludnila.. Ahoj
A ešte si spomeň dátum posledného menzesu, aby si tam nemusela premýšľať...
Úplne v pohode. Najprev ti vypíšu kartu. Čiže musíš vedieť aký máš dlhý ciklus, koľko dní máš menzes, v koľkých rokoch si ho dostala, či nemáš nejaké iné závažné choroby. Pani doktorka sa ťa opýta čo ťa trápi, opýta sa, či si už mala pohlavný stik (ak zabudne tak jej to určite povedz-nemôže ťa vyšetrovať cez pošvu). Kukne a bude pokoj, možno ti spraví ultrazvuk. A hotovo. Držím palce.
Ahojte.. Zajtra som objednana ku gynekologicke, kvoli istym problemom.. Hned po skonceni menzesu mi zacne bielozlty vytok, obcas trosku svrbi.. Mam 13.. Hroozne sa bojim, mohli by ste mi povedat ako to tam prebieha?? Prosim co najrychlejsie, dakujem, Vase Kinderko :) :(
Ahojte,viete mi poradit dobru gynekologicku v KE?
v kabinke sa prezlecies do sukne, ale ja si napr nechavam cely vrch na sebe, cize aj jpodprsenku aj tricko, pulover, alebo rolak, podla toho co mam oblecene, a az ked ti bude vysetrovat prsniky, tak si to vyzlecies.....
Vyzlečieš sa v kabínke a odtiaľ prejdeš do ambulancie ku gynekológovi. Môžeš tam prejsť v sukni a podprsenke.
takže do ambulancie mam isť iba v sukni a podprsenke?!
vyzliect uplne sa nemusis, to je samozrejme....das si napr suknu a ked ti povie aby si sla na "kozu", tak tam si ju trosku vyhrnies, aby ta mohol vysetrit....potom je otazne ci si panna alebo nie, preto ze vysetrenia sa odlisuju.... ak si panna, tak ta vysetruje cez konecnik, ak nie si, tak normlane cez vaginu pomocou zrkadiel.... potom este robi vnutorne sono, aby videl, ci je vsetko ako ma byt...no a nakoniec, si vyzlecies podprsenku a vysetri ti prsia....to je vsetko....ak mas dalsei otazky pytaj sa