Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvé gynekologické vyšetrenie

ahojqo75

ahojte...takze ja mam troxa viac tych otazok:D...takze zacnem stymto.....minule ma dost surovo bolelo bruxo v oblasti zenskych organov a chrbta....s mamcou sme si mysleli ze to budu ladviny tak sme sli k doktorke ta odobrala moc krv a poslala nas na ultrazvuk ..ale secko bolo f poho...odvtedy sa opakovali bolesti asi este raz abo dvakrat...nechala som to uz tak kedze nic nenasli.....no ale teraz ma zacalo troxa pobolievat alebo lepsie pofedane paalit pri moceni...aa mam taky divny pocit...ako by ma tam dole dost svrbeloo...teda svrbyy...mame som to nepofedala...hambim sa:D...mam 15..mozem navstivit gyndu sama??...prvykrat?...
aa este ...mam ist najprv urobit kartu a objednat sa alebo ma zoberie hned?:)pls dakujem vaam moc:)

vikka

chcem sa spytat baby. chystams atreza ku gynekologicke lebo mam divny vytok idme prvykrat som panna ale blanu uz nemam.. ked osm bola mensia mala som uraz... cem sa spytat bdue ma vysvetrovbat cez posvu alebo konecnik??

larka

aduliena, dakujem za odpoved:)
Myslela som oblast tam uplne dole, doslova medzi nohami...Ale to by uz olo asi nebezpecne, neviem, bola som dost zmätena z predoslych prispevkov.

Mali ste niektora cystu? Co vam sposobovala?Ako dlho asi trva liecba?

Ja mam len mierne bolesti,ale uz mi aj bolo zle, akoby to tlacilo na zaludok, niekedy crevne problemy, netravi mi v zaludku a brucho mam ako tehotna:(

aduliena

Larka, nemusíš sa vyholiť úplne. Je to tvoje rozhodnutie, podľa toho, ako sa cítiš príjemne. Niekto sa holí úplne nahladko, niekto si nechá len tenký pásik, niekto si oholí len chĺpky, ktoré vyčnievajú spod spodného prádla. Cystu ti odstránia buď pomocou tabletiek alebo injekcií, alebo operačne.A to bez ohľadu na to, či budeš dole vyholená alebo nie.

larka

Ahojte, aj mna caka prva prehliadka u gynekologa, lebo mi nasli cez ultrazvuk brucha cystu:(

Bojim sa, caka ma to o par dni.

Ako je to s holenim? Neviem, co myslite pod tym "vyholit sa dole"- uplne vsade???

larka

Ahojte, aj mna caka prva prehliadka u gynekologa, lebo mi nasli cez ultrazvuk brucha cystu:(

Bojim sa, caka ma to o par dni.

Ako je to s holenim? Neviem, co myslite pod tym "vyholit sa dole"- uplne vsade???

smejko :d

caute baby tentp utorok som sla prvy krat ku gynekologovi ...predtym som etse nikoho nemala, bala som sa prveho vysetenia a este aj kamosky a niektore clanky vraveli ze to boli...sla som tam ako kopka nervov...doktor bol strasne mily a jemny...vysetril ma cez konecnik nebolelo to a aninsom nic necitila vysvetlil mi ze to je na to aby urcil polohu maternice a vajecnikov potom mi este takym zeleznym pristrojom vysetril posvovy vchod.nesiel do mna a povedal ze hento pouzivaju aj na mensie deti.potom mi vysetril prsniky a sla som domov.samozrejme ze ochotne odpovedal na moje otazky...som rada ze som sla aj ked mam este len 17..viem ze som v poho a nemam sa coho bat...viete aj ked mate strach je to nieco co vas neminie...mam kamaratku a trpi rakovinou krcka maternice co by ta teraz dakla za to keby sla skor na prehliadku...takze este raz nicoho sa nebojte nie je niec lepsie ako pocit ze viete ze ste v poriadku...dalsia kontrola ma caka o rok a vobec sa uz nebojim...vsetok stes po celodennom cakani opadok....a mozem vam povedat ze je to nic v porovnani so zubarkou :D......drzim vam palce aby ste sa odhodlali a dopadli dobre...:D vas smejko :D