Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvé gynekologické vyšetrenie

leerka

Pod pojmom cysta ovária (cysta vaječníka) sú zahrnuté všetky zmeny na vaječníku s cystickým vzhľadom.

Cysta je nádor obklopený obalom s riedkym alebo hustým obsahom. Na základe rôznych mechanizmov vzniku sa rozlišujú funkčné cysty a retenčné cysty.

primar.sme.sk

leerka

je to sono a to je vlastne ultrazvuk...na prvej prehliadke ti nikto ziadnu injekciu pichat nebude a takisto ti nebudu brat ani krv...porozpravas sa s doktorom a potom ta vysetri....

neviem o nicom

prosim poradte co je cista a co je to sona? na prvej gyn.prehliadkke ak som este panna co mi budu robit?bude sa na mna pozerat iba gynekolog? pichnu mi aj injekciu alebo budu robit odbery?prosim,poradte mi....

no asi taq

no tak anonym mame je to strasne trapne hovorit o takych veciach podla mna sa nemaju starat do coho ich nic nie je!!!

je to nespravodlive

ja som sa chcela spytat ze ci je ku gynekologovi ist povinne i mamou prip.s rodicmi ja s mamou o nicom takom nedebatujem lebo je to trapne:( a hanbim sa......poradte,prosim

qiu

povinné to nie je, ale pre tvoje vlastné dobro by si tam mala isť... nemôžeš byť sama k sebe taká nezodpovedná. Môže to mať fatálne následky... napr. rôzne ochorenia, ktoré ani nemua byť vidtitelné, ale môžu končiť aj neschopnosťou otehotnieť. a to by si určite nechcela

saska.

Nie je to povinne ako u zubara. Preventívne isť možeš raz za rok, ale nemusíš. Môžeš ísť až keď budeš mať nejaky problem, alebo budeš potrebovať HAK.

nechcem ist

ahojte ja ku gynekologovi nechcem ist a chcela by som vediet ci je to povinne....ja sa s mamou o nicom takom nerozpravam myslim si ze je to trapne.....prosim,poradte mi...