Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvé gynekologické vyšetrenie

simoncheli :(

hm cela by som wedet ako vyzera prve vysetrenie. a ked ete som panna, ci to boli,ci ako tho bo lepi feeest a ja tham necem ist bo strach robi svoje poradte pls

zdendik

mám 18 a este som nebola u gynekologa....myslite že už by bolo na čase.....ale chcem sa opytať že ked som panna či ma može vyšetriť aj cez pošvu....cez konečnik by mi to asi vadilo...diky za odpoveď

dadusqa

ahoj ja by som sa chcela spýtať že to ked mám 15 môžem ísť aj bez rodiča na vyšetrenie alebo musí ísť somnou ?? POMOC pls súrne veľmi :(....DAKUJEM

leerka

ja sa pred prehliadkou tiez oholim, pride mi to take krajsie a hygienickejsie....ale je to len na tebe, lekarovi je jedno, ci si alebo nie si oholena....

janka

prvýkrát..je to jedno, či sa oholíš alebo nie. Ja sa síce holím ale poviem ti pravdu, nemala som také zdravotné problémy, keď som bola zarastená. Ono to tam od prírody má svoj význam - chráni. Lekár sa nebude čudovať ak prídeš neoholená.

no tha pekne:(

FETOKE normalne ta obdivujem a je zaujimave ze si nebola 6 rokov na gyn.vysetreni ja nepojdem ani za pana!!!!!!!!!:) som dievcca ktoremu je 11 hahaha

bojiiim sa

dakujem za radu velmi pekne ale som sa rozhodla ze na gynku nepojdem lebo asi je to blbost...ale i tak vam welmi dakujem za ochotu.

nikinka

jaaaj nic sa nebojte :D ja som bola vcera prvykrat.. mala som take stresy ze az .. ci pana.. aj brucho ma bolelo a vsetko . ale ziaden problem :D o nicom cele ... ani to nebolelo.. nemala som sa bat .. pohoda .. :)) .. netreba sa hanbit ...

leerka

BOJIIIIIIM SA. na gynekologicku prehliadku si zober suknu alebo si oblec neaky dlhsi rolak, sveter, trisko, aby ti zakryval zadok, aby si sa nehanbila pred lekarom...a co ti budu robit, ak si panna, tak ta vysetri cez konecnik....a aj nie si, tak normalne cez posvu, orobi cytologiu, sono, a nakoniec vysetri prsia....a na zcaiatku ako k nemu prides, mu budes odpovedat na neake otazky...