Este som nebola u gynekologa, ale chcela by som si ist dat predpisat antikoncepciu.Ako prebieha prva "navsteva"?Trochu sa bojim...
Prvé gynekologické vyšetrenie
hmmm...a jakto je mozne ze ejdnu moju kamosku, aj ked s nikym nespala vysetrovala gynekologicka normalne..aj ked je panna?...akurat sa jej pytala ci pouziva tampony
ak si panna, tak gynekolog vysetruje iba cez konecnik, cez posvu ta moze az po prvom pohlavnom styku....a reco nehces, aby ta vysetroval cez konecnik?
Dobrý deň chcela by som sa spýtať či na prvom gynekologickom vyšetrení ak som panna ma môže lekár vyšetriť cez pošvu lebo všade čítam že cez konečník a to ja nechcem za odpoveď ďakujem !!
ahojte, ja mam 20 a tiez som este nebola, ale premyslam nad HAK, a mam aj vytok, tak asi by som sa mala odhodlat, myslim..chcem sa spytat, ze napr. odber krvi, alebo tie vysetrenia na choroby-aids a pod.. ze ci o to musis poziadat?
ved zato, ze teta je gynekologicka, tak to este neznamen, ze k nej aj musis ist na vysetrenie...chod niekomu inemu.....a mas to bez problemov
ja by som sa chcela opytat ze ked mam gynekologicku tetu ale este som nebola na takom ozajstnom vysetreni ale strasne sa bojim jej odpovedat na otazku ci som mala styk...ze co mam robit??? =D
Ahoj. Neboj sa nicoho. Smelo do toho. Este take budes musiet absolvovat nespocetne vela krat. Krv ti asi hned brat nebudu podla mna. Objednaju ta na iny datum. Bere sa vacsinou skoro rano a nalacno.. Najskor bude taky vstupny pohovor, lekar sa ta bude pytat na vsetky otazky. Ci bol uz pohl. styk, ake si mala doteraz problemy, ci ta nieco boli, najblizsia rodina vazne choroby ake boli... atd. Ak je to dobry lekar, vysetrenie bude absolutne bezbolestne. Smelo do toho. Drzim palec :)
ahojte...mam 20 rokov,a chystam sa ku gyn po prvykrat.mam z toho veeelke stresy.chcem preventivnu prehliadku aby som vedela ci je vsetko ok a chcem antikoncepciu pretoze tie stresy doteraz mi za to nestoja.na dieťa je cas.pomoooc...budu mi brat aj krv.bojiiim sa.fuuha