Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zistiť či ma partner podvádza?

sima111

poradte mi...neviem ci ma moj prijatel podvadza...zijeme spolu v jednej domacnosti uz takmer rok...a zrazu mi povedal ze ci by som sa mohla odstahovat...ked som sa ho spitala na dovod odpovedal mi ze chce mat viac volnosti...zaroven si pise a sms-kuje s niakou kamaratkou...tvrdi ze je to len kamaratka a ze nic s nou nechce mat no nemozem mu verit...ako mam zistit pravdu???

pumka

ahojte,chodim s priatelom uz 3a pol roka a stihol mi byt uz neverny planovali sme spolocne byvanie ,spolocni zivot a tak, ako kazdy co je zamilovani.ale co bola som v robote a moj priatel si isiel na flam ku kamaratovi ,ja som mala tazky uraz a moj dokonca si vipol aj telefon a uz som vedela ze sa daco deje ,na druhy den prisiel kumne spinavy opiti aj smradlavi ako keby sa nic nestalo ja som mu dala ciste oblecenie proste postarala som sa onho .jak sa hovory za dobro necakaj dobro spolu sme vtedy nespali asi jeden mesiac lebo som mala zdravotne problemi,ale ked som chcela vihovaral sa na nejake flaky ktore odomna nedostal lebo sme spolu neboli..logicky uz som vedela ze sa daco stalo ale ujistila som sa az v den vianoc po stedrej vecere ked som mobile videla fotky ako bol tam napol holi aj ona vtedy to boli moje najhorsie vianoce ake som mala a este mi klamal ze vraj on na tych fotkach neni , nikdy mu to neodpustim asi dokonca zivota.chcela som mu to vratit ale nedokazala som to som hlupa

popikova

Ahojte Dami poradili by ste mi moj manzel ma stale podvadzal poza mojim chrptom ale raz som mu nato prisla ked som sa snim dva dni pretim vidavala kostole a o dva dni som mu nato prisla ze pozamojim chrptom ma druhu neviem co mam robit citm ze to setko prestera ze ma lubi ako on to tvrdi ale ja mu uz ani dokonca neverim vnicom stale je nervozni neda sa snim ani dokonca hovorit lebo je stale iba tichi alebo niekedi sa iba smeje stale ked zacnem mu onej hovorit ale vnicom sa neklamal ze co snom mal a co snov robyl a pritom povedal ze nas luby obidvoch prosim o radu leo ja som zo setkeho uz zufala vopred dakujem

m..k..

ahojte potrebujem poradit moj priatel siel do Popradu a sam pretoze som nepocula kamarata ale dievcata moze byt ze sa tam stretol z jednou babou ktora ho chce???? prosim poradte mi