Ahojte, poradíte nejaký krásny parfém, ktorý vydrží a prevonia aj celú miestnosť?? fakt nejaký, čo stojí za to a máte s ním dobré skúsenosti :)
Silný, dlhotrvajúci parfém?
Napr Carolina Herrera GOOD GIRL
marila ked kupujes nejaky overeny parfum tak to uplne chapem, ze proste si vacsi, to aj ja tak robim, ked viem, ze nieco mi sedi a ma to dobru cenu vo velkej velkosti, tak siahnem po tom, len ked idem do niecoho noveho to by som tiez bola asi opatrnejsia ;)
Janamicha ja väčšinou si väčšie kupujem aby mi dlhšie vydržali a väčšinou aj cenovo sa viacej oplatia ;)
janamicha ono to niekedy treba vyskusat..aj takuto kupu..ved zijeme len raz dobre je skusat..:)
janamicha teraz v tejto dobe ani moc na vyber nemame, co sa tyka kupy, pretoze bud si kupis parfum, ktory poznas alebo si objednas vzorku a poskusas alebo si proste vyberies na slepo, ked boli obchody otvorene tak som to niekedy robila tak, ze som si v predajni bola ovonat parfum, ktory som cca chcela a potom som si ho z Notina objednala, lebo vysiel lepsie :D
Addia tiez som si zaciatkom decembra este objednala 30ml vonu, chcela som vyskusat cosi nove, ze ako by mi sadla a teda prijemne ma takato kupa "na slepo" prekvapila.
laurittko nechapem vobec co na to vidis, na tychto vonach, predsa len to neni sanca aby vydrzali dlho :/
milujem parfemy s feromonmi. Krasne vonaju, dlho vydržia, na chlapov posobia ako magnet a nestoja stovny auro
Dan_ia každú chvíľu je nejaká nová vôňa. Občas sledujem aké vône sú, čo sa mení, čo je aktuálne trendy a teda už rozmýšľam, že si nebudem veľké flakóny objednávať, ale mi budú asi stačiť 30ml a potom budem častejšie meniť.
Ruufinka mohla by si mi o tom napisat, ze kde si sa to docitala, nech sa viem aj ja k tomu dostat nech viem ako by bolo najlepsie vonavku pouzivat aby ju bolo ozaj citit??