Silný, dlhotrvajúci parfém?

4gabriela58

addia zistila som si od brata ze co take pouziva, ale moc mi to nepomohlo tak som objednala taky Discovery Box a tam bolo kadeco ako vzorky, nebolo to ani drahe.

mifuska

nejake vone do bytu, tie difuzery alebo akorat vcera som pozerala tie katalyticke lampy, premyslam ze si aj ja kupim domov taku lampu, ved za tu cenu hadam aj vydrzi.

Naty63

addia ja byť tebou sa toho kamaráta opýtam že nech ti vysnorí nejakú čo používa :D alebo len odfotí aby si si ju vedela nájsť na nete nájsť. Ja to takto robievam bežne, že si potom cez Notino nájdem vône s podobným zložením, keď chcem aj niekoho prekvapiť a aj aby som sa aspoň približne trafila do vkusu.

ruufinka

Nerozmýšľala si aj nad tým, že nejakú sviečku alebo vôňu do domácnosti, proste niečo také neutrálne? Akože parfum je super voľba, len keď niekoho nepoznáš, tak to je ťažko. Ale takéto niečo myslím, že by mohla byť dobrá volba.

addia

Gabriela, prosím ťa ako si túto tvoju dilemu vyriešila, čo si mala? Potrebujem s niečím podobným pomôcť, poradiť. Najlepšieho kamaráta priateľka má narodeniny, máme jej ísť na oslavu, tak potrebujem to nejako vyriešiť tak aby dobre bolo :D

4gabriela58

Aha ano. Rozumiem. Dakujem za info. A co si jej objednala? Aku vonavku? Ja musim este aj bratovej priatelke nieco kupit, len teda nemam tusenia co, kedze sa nejako casto nestretavame, nejako ju nepoznam.

mifuska

nie, tiez si tak zvyknem kupovat, ale iba sebe, ked kupujem ako darcek tak to nie :)
aj teraz mamine som uz darcek objednavala, akurat jej dosla vonavka, tak mi to tak super vyslo, ze aspon sa nemusim trapit s darcekom :)

diia

preco nie, ved na tom nic nie je, za mna kludne aj taku, tester neznamena, ze je ta vonavka horsia alebo cosi, to vobec nie, toho sa nemusis obavat :)

4gabriela58

Kupujete si aj niekedy tester? Alebo take tie vonavky plniace? Neviem ci sa to oplati, ci je aj nejaky rozdiel v kvalite pri tom :O