Ahojte, poradíte nejaký krásny parfém, ktorý vydrží a prevonia aj celú miestnosť?? fakt nejaký, čo stojí za to a máte s ním dobré skúsenosti :)
Silný, dlhotrvajúci parfém?
Majushinqa22 armani ma novu vonu? Jak to, ze o tom neviem? Idem pozriet, co je to zac, co obsahuje ake ma zlozenie :)
Mam rada ked su vone take kvetinove, to ma aj v zime vie vratit do leta, niekam na dovolenku :P
Jednoznačná Chanel no5 ,alebo novinka od armaniho my way
brunetka tak ono ja som sa stretla s tym, ze ja som necitila vlastnu vonu, lenze to aby niekto cudzi moju necitil, to by uz bol problem :/
Nielen ty, ani ja tomu neverím, kamarátka také veci používala, ale tiež už prestala, veľakrát prišla, že má novú voňavku a keď už xtý krát som sa jej pýtala, že akú lebo nič necítim tak vtedy pochopila, že vyhadzuje peniaze zbytočne :D
ako moze nejaka imitacia vydrzat? to sa mi nechce verit!
Ja milujem parfum ARISTEA NUMEROS 180, je to vlastne imitácia parfému Mon Pari od YSL. Neuveriteľne vonia a dosť dlho vyydrží a to len za 11,50 eur !!!!
Ruufinka to si kde toto citala? To som o tomto nepocula este, ze by nejako bolo treba si davat vonavku na nejake presne miesta :D
Parfumy čo viem by sa mali aplikovať na pulzujúce miesta, niekde som o tom čosi čítala, že je to dobré si ho tak dávať na pokožku, aby vlastne tá vôňa sa mohla postupne uvoľňovať.
evicka dakujem ti za nazor, ze si mi napisala :) myslela som si to iste, ked som to zbadala, ze to zrejme nebude uplne v pohodke :/ addia ako toto myslis ze ako?
to je aj nejaky sposob ako ho spravne aplikovat?
Toto je moje obdobie, teraz letia svieže a kvetinové vône, ale musím povedať, že mne až časom došlo, že aby sme ozaj využili potenciál vône treba si ju aj správne na seba dať ;)