Ahojte, poradíte nejaký krásny parfém, ktorý vydrží a prevonia aj celú miestnosť?? fakt nejaký, čo stojí za to a máte s ním dobré skúsenosti :)
Silný, dlhotrvajúci parfém?
ak chceš naozaj silny parfem, tak si kup Chanel 5. je to naozaj silny a dlhotrvajuci parfem. SKus pozriet na Notino, kde je zloženie parfemu
Lou myslim ze to ci vydrzi zalezi od toho ci clovek dostane do ruk originalny parfum alebo len napodobeninu!
Lou keď píšeš, že za kvalitu sa platí ako to vychádza? Koľko?
tak to si kup Chanel Mademoiselle Intense, počitaj ale s tym, že za kvalitu sa plati. Je to ale naozaj držák
Jo a vezmi si veronicka, ze by neboli nejako cenovo dostupne, ved to by takeho cloveka priam aj zruinovat mohlo, keby chcem skusat, menit podla nalady, podla prilezitosti :)
mariolla na tom eshope maju dobre ceny mnohych parfumov, nie len toho, co si napisala, cize podla mna by sme si tam kazda vedeli vybrat a najst ten svoj, ktory by nam sedel a este aj cenovo vyhovoval :)
tak je to tak, je to pravda, ze na predajniach drviva vacsina parfumov stoji nenormalne peniaze, co by cloveka aj zruinovali, ak ma niekto rad vone, ze rad ich meni a strieda a skusa :)
Just Cavalli je velmi dobry. Aspon mne vydrží dlho a je vhodny do tohodo chladneho počasia .Ked je v akcii tak ho na Notino kupiš aj tza 25euro. To je velmi dobra cena
Si si ista, ze len pri niektorych?? :)
Myslim, ze pri mnohych, pri vacsine je to tak!
addia poviem ti tak, kazdy robime ako uzname za vhodne, ja nakupujem cez Notino, viem, ze ked si z tade objednam parfum, tak mi pride kvalitny originalny parfum a hlavne viem ho tam zohnat za prijatelnu cenu, ze si ho mozem dovolit bez problemov :) nie jak keby som si ho niekde na predajni chcela kupit, to niekedy pri niektorych parfumoch by som sa nedoplatila :)