Ahojte, poradíte nejaký krásny parfém, ktorý vydrží a prevonia aj celú miestnosť?? fakt nejaký, čo stojí za to a máte s ním dobré skúsenosti :)
Silný, dlhotrvajúci parfém?
Najdôležitejšie je podľa mňa je mať istotu v tom, že ti príde originál, predsa len to je vec, ktorú očakávame!
Euphoria je krasna. Pekna vona a na Notino ju maju aj za dostupnu cenu, cize tam sa neni coho bat. Je aj trvacna, aj intenzivna.
:) Viem si predstavit, ze neni jednoduche vybrat pre priatelku parfum, ale myslim, ze tento by sa jej pacit mohol ;)
Čaute, poraďte mi parfum pre priateľku.. ja som z toho jelen.. je ich tak strašne veľa,čo z toho by ste vybrali www.testado.sk ? Vďaka
Lenze tieto obavy su, ale ze uplne zbytocne. Pretoze tie cenove rozdiely su casto aj viac jak 5 eciek, aj to som malo povedala v niektorych pripadoch, takze vyrovnat sa to nevyrovna ani len nahodou ;)
Jasné, tie ceny to je sto a jedno, keď si porovnáš normálne v nejakých kamenných predajniach a zase cez internet.
Len sú ľudia čo majú obavu, že cena sa vyrovná keď by si to zrátali aj s dopravou :/
za mna jedine Chanel Mademoiselle Intense. Kupujem si ho na Notino, maju najlepšiu cenu
Lala to je brutálna vôňa! Páči sa mi aj to, že je aj pre mužov aj pre ženy! :)
Francis Kurkdijan - Baccarat Rouge 540
kockasikocka toto vobec nie je pravda..ja tiez nemam penazi na rozdavanie, avsak parfumy si kupujem kvalitne..objednavam si ich cez Notino, kedze tam maju dostupne ceny..a teda poviem ti, ze na mizinu ma to nepriviedlo..radsej zainvestujem do kvalitneho original parfumu ako do nejakej napodobeniny..ktoru miniem za chvilku..
Mam rada parfumy a neviem si predstaviť deň , kedy sa nenastriekam parfumom. Na zimu používam silnejšie a na leto slabšie sviežejšie. Uprednostňujem parfumy Aristea Numeros, sú to imitácie, ale ako som povedala používam ich veľmi veľa prišla by som na bubon keby som si mala kupovať originály. Perfektné sú Aristea Numeros 120 (Good Girl - Carolina Herrera) alebo Aristea Numeros 170 ( Good Girl Legere - Carolina Herrera)