Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Povinná vojenská služba

Príspevok v téme: Povinná vojenská služba
V.Nyzlova

Ahojte,

tak ma napadla ďalšia téma a zaujímalo by ma, čo si o tom myslíte. Pri svojich kamošoch i mladších ročníkoch si občas vravím, že je škoda, že neboli na vojne. Sama som na vojne nebola, takže ak sa tam naozaj diali nejaké nekalé veci, tak hold, netuším. Ale občas si pri priateľovi vravím, že škoda, že nebol na vojne :)
Súhlasíte, alebo mi budete oponovať? :)

V.Nyzlova

permanentka, keby si citala vsetko, co som pisala, zistila by si, ze som tu pisala o svojom priatelovi, ktory sice nebol na vojne, ale pomaha mi s domacnostou a pod.
A tiez som pisala, zeby stacila vojna pol roka a nie jak byvalo 1-2roky.
A tiez som pisala, zeby som to zaviedla i pre zeny.
A samozrejme poznam uspesnych a rozumnych muzov, ktory na vojne neboli a ani to nepotrebuju.

Ale stejne si svojim za svojim nazorom a to tym, ze niektori muzi a teda ok aj zeny by to potrebovali ako sol. Kto vie, ako to myslim, tak suhlasi, kto nie, tak proste nie :)

ambrozia

Tak tým dnešným výrastkom by to určite pomohlo. Aspoň by sa vpratali do kože. Inak čo som od príbuzných počula, zo začiatku to bolo tvrdé, ale neskôr v pohode. Počula som aj veľa úsmevných príbehov, ktoré odtiaľ majú.

pernamentka

V.Nyzlova

nuz, ja poznam chlapikov, co na vojne neboli a
1. maju vlastnu domacnost
2. zalozili si vlastnu rodinu
3. robia domace prace (vid bod 1)
4. nepochadzaju z kompletnej rodiny
5. za tie dva roky, co ini stratili na vojne oni trdo makali a nemusia sediet za pokladnou v LIDLi, tak ako ti, co bol ina vojne a pred/po nej balili 18tky an diskotekach.

Lenze o takych chlapov ma maloktora zaujem, lebo posobi
1. nudne
2. neskuseno
3. divne

Ale pritom prave tie iste zeny, co tychto chlapov zavrhnu, vyhladavaju ich neskor, ked pocuju tik-tak, tik-tak, TIK-TAK.. A nie zrovna tie pomraancove..

Preto navrhujem, ZENY, NA VOJNU !!!

chlapik

bez zbytocnych urazok to bude lepsie.
sweater suhlas, dnes mozno muzi nie su uplne typicky muzi ale ani zeny nie su typicke zeny. spolocenske zmeny. treba sa s tym zmierit.

V.Nyzlova

Pisala som, ze moj priatel mi pomaha a pre mna je to hned velka ulava, ked mi nelezi cela domacnost na pleciach.
Asi ti neviem uplne presne vysvetlit, aky typ muzov mam na mysli. Mozno mas pravdu, ze keby ziju v kompletnych rodinach, keby maju moznost mat vzor, keby vela z nich nevychovava iba matka, ktora nema moc casu na vychovu ako taku, nebola by ZVS potrebna vobec.
Mozno je ZVS iba pomenovanie toho, co by zeny na muzoch radi videli. Aby bol rozhodovacny, aby vedel, co chce, aby sa vedel o seba sam postarat, aby dokazal priznat pravdu a vedel, co je pokora, spolupatricnost atd. A mozno maju zeny zafixovane, ze zrovna na vojne sa toto vsetko ucilo. Preto kazda druha zena vravi, ze by sa dnesnym muzom, chlapom zislo, keby si presli aspon nejaky cas vojnou. Nemusela by to byt predsa vojna, kde by bolo ponizovanie a pod. a kludne by mohla byt i pre zeny! Ja osobne za seba vravim ze by som do toho sla :)

chlapik

vacsina mojich znamych to neabsolvovala lebo to uz bolo zrusene a s ostatnymi nemam velmi potrebu sa o tom bavit lebo su aj zaujimavejsie temy. ale poznam takych co maju vesele prihody. neviem ci poznam takych co maju vylozene negativne zazitky, asi skor takych, co nepochopili zmysel tej saskarne. inak ty mas pocit, ze muzi 30+ sa idu pretrhnut v domacich pracach? lebo ja mam pocit (mozno sa mylim), ze cim su muzi starsi (starsie rocniky) tym maju v priemere mensi vztah k tomu. a to sa mali naucit doma a nie na vojne. ja som na vojne nebol a o seba sa postarat viem. lebo chcem. a takych muzom si myslim, ze je celkom dost. treba vediet hladat a vyberat. inak tiez nechapem muzov, ktori nechavaju celu domacnost na zene. ked jej aspon co to pomozu, hned je to o inom, z nich neubudne a zena bude mat viac casu pre seba a mozno aj pre muza samostneho. :)