Chlapi, co ste boli na vojne, dobre viete ako to tam bolo. 1. polrok bazanti - ponizovanie, buzeracia, bitky, nezmyselne (mnohokrat nebezpecne) ulohy. A potom s nastupom novych bazantov pasovanie za starych psov a zbytok vojny ulievanie, hnitie, prezieranie, chlast a ponizovanie novacikov. Ked ma ako bazanta mazaci stiahli pocas spanku z druheho poschodia dvojposchodovej postele, pricom som hlavou ledva minul tie zelezne nocne stoliky co tam boli, tak som vstal, isiel za devetakom a urobil taky bordel, ze vojenska policia tam dorazila za asi 15 minut. Si mysleli, ze bol napadnuty utvar. Potom sa ku mne pridali aj ostatni novacikovia, ked videli, ze nemam nasrate v gatiach a poudavali vsetko, co sa tam robilo. Bola z toho velka afera a kopa mazakov podostavalo podmienky a kopa lampasakov isla do civilu. No a z tych velkych silnych mazakov sa razom stali schulene neviniatka, trasuce sa pred sudnou sienou, ze kolko im naparia. Jednoducho natrafili na cloveka, ktory si nedal po sebe skakat a tiez im mohlo trknut, ze som nemal 18 ale 21 a mal som nedokoncenu pravnicku fakultu. Vojna praveze chlapa zlumpacila a z empatickeho hladiska sa z neho stal bezcitny dement. Lutujem tie zeny, ktore si potom takychto citovo vymletych debilkov zobrali - akoze CHLAPOV - po podvadzani, bitkach a ked ich nechali s detmi potom asi moc takychto vojenskych "hrdinov" neocenili...