Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Povinná vojenská služba

Príspevok v téme: Povinná vojenská služba
V.Nyzlova

Ahojte,

tak ma napadla ďalšia téma a zaujímalo by ma, čo si o tom myslíte. Pri svojich kamošoch i mladších ročníkoch si občas vravím, že je škoda, že neboli na vojne. Sama som na vojne nebola, takže ak sa tam naozaj diali nejaké nekalé veci, tak hold, netuším. Ale občas si pri priateľovi vravím, že škoda, že nebol na vojne :)
Súhlasíte, alebo mi budete oponovať? :)

phoenix

Presne, ked vidím tých rozmaznanych metrosexualov či ťažkých akoze gangsta raperov je mi nanič, žiadny normalny, len sami pozeri a v reale zbabele padavky lenive ufnukane

RNG

Nuz rozmaznanych a svojvolnych na vojne tym nezmyselnym sikanovanim skrotili a naucili posluchat.Lebo len tak sa da darebakov a rozmaznanych casto zaradit do spolocnosti, musia ich doslova zlomit, aby sa naucili posluchat.
Takze osobne si myslim, ze zakladny vojensky vycvik ma aj svoje klady.

Samozrejme naozajstna vojna, boj o vlastny zivot je o niecom inom, tam ludia zosuroveju a casto sa to prejavuje potom cely zivot.

byvalyvojak

ifakurmom - urcite vela, najma tych, ktori sa v roli stareho psa na vojne citili ako ryba vo vode a vychutnavali si tu moc nad bezbrannymi mladymi ludmi a ked Fico teraz urobil tych 1001 klikov, tak to je pre nich doslova Alfasamec :)
Fico vie preco to vsetko robi, lebo hlupost vacsiny nasho naroda je velmi velka...

0vecka

podla mna su dnesne zeny moc vyberave namyslene rozmaznane a drze. Vidno ze nezili v krajine kde funguje nejaka tvrdsia odnoz islamu, vsetky islamistky co poznam su tie spravne zeny a na to co tu mame sa neda pozerat. Navrhujem posielat 18 rocne zeny na 2 roky do saudskej arabie do nejakych fundamentalnych rodin bez moznosti kontaktu z domovom nech tam z nich spravia spravne zeny. Mozno to nejaka obcas neprezije ale to je len mala dan za to co sa potom vrati.

byvalyvojak

Skus za mlada, ked sa formujes 1,5 roka niekoho urazat, bit (bez toho, aby sa on mohol branit), dat mu lizat svoje kanady, snurkou od kanad vytierat zem, zubnou kefkou cistit zasrate WC a vzapati si tym musis umyt zuby, plut mu do jedla, posielat ho v noci cez plot klopat civilom, aby mu dali grilovane kura a chlast atd. Skratka pozerat sa na zufalych bezbrannych mladych ludi, s ktorymi takto bezcitne konas a potom sa spytaj, co to urobi s psychikou daneho cloveka. Aj mnohi fasisti sa po tom, co videli zastrelili, lebo sa na to nemohli pozerat, co sa okolo deje, lebo mali svedomie. Nechapal som, ako sa clovek tymto zmeni. Nedavno sa robil v zahranici experiment, ze sa 2 skupiny studentov rozdelili na dozorcov a trestancov so vsetkymi pravomocami - hru museli po par dnoch zastavit, lebo z dozorcov sa zacali stavat sadisti a hrozilo, ze niekto z trestancov pride o zivot - toto je presne to, co sa na vojne dialo...

byvalyvojak

Chlapi, co ste boli na vojne, dobre viete ako to tam bolo. 1. polrok bazanti - ponizovanie, buzeracia, bitky, nezmyselne (mnohokrat nebezpecne) ulohy. A potom s nastupom novych bazantov pasovanie za starych psov a zbytok vojny ulievanie, hnitie, prezieranie, chlast a ponizovanie novacikov. Ked ma ako bazanta mazaci stiahli pocas spanku z druheho poschodia dvojposchodovej postele, pricom som hlavou ledva minul tie zelezne nocne stoliky co tam boli, tak som vstal, isiel za devetakom a urobil taky bordel, ze vojenska policia tam dorazila za asi 15 minut. Si mysleli, ze bol napadnuty utvar. Potom sa ku mne pridali aj ostatni novacikovia, ked videli, ze nemam nasrate v gatiach a poudavali vsetko, co sa tam robilo. Bola z toho velka afera a kopa mazakov podostavalo podmienky a kopa lampasakov isla do civilu. No a z tych velkych silnych mazakov sa razom stali schulene neviniatka, trasuce sa pred sudnou sienou, ze kolko im naparia. Jednoducho natrafili na cloveka, ktory si nedal po sebe skakat a tiez im mohlo trknut, ze som nemal 18 ale 21 a mal som nedokoncenu pravnicku fakultu. Vojna praveze chlapa zlumpacila a z empatickeho hladiska sa z neho stal bezcitny dement. Lutujem tie zeny, ktore si potom takychto citovo vymletych debilkov zobrali - akoze CHLAPOV - po podvadzani, bitkach a ked ich nechali s detmi potom asi moc takychto vojenskych "hrdinov" neocenili...

box-o

Suhlasim s poPotvorkou a & !
Sam som bol vysadkar a viem ake padavky "produkuje" tato doba .
Skor si myslim ,ze baby zvladnu viac .Urcite som za !

&

Ja by som bol za opätovné zavedenie povi nnej voj. služby. Tých nagelovannych buzikov a metrosov by naučili ako sa správa a vyzerá správny muž. Mňa vojna naučila disciplíny aporiadku. Tie dnešné tintitka nemajú ani odvahy ani disciplíny.