BJ_2 :
6)
"Takze za a) Nemas dokaz ze to povedal. Nemozes si na tom postavit celu svoju vieru, lebo si tam nebol, a nevies co sa tam dialo. je to len tvoja viera, ze to tak funguje, ze katolicka cirkev je ta, ktoru zakladal Jezis. Historia tak tomu nenasvedcuje."
Toto je neskutočná dezinformácia. Takže biblické verš ktoré ty vyhovuju, v tých nevidíš pochybnosti že ich Ježiš povedal, ale akonáhle sa objaví biblický verš ktorý nepasuje tvojmu názoru tak už ten biblický verš je podla teba vymyslený. Naozaj neviem čo ty na to mám povedať. Skús sa nad tým zamysliet o čo sa tu vlastne pokúšaš.
Ježiš to povedal jasne, že Petrovu - katolícku cirkev, pekelné brány nepremožu, ak tomu neveríš potom popieraš Ježišove slová a tvdíš že Ježiš klame.
7) K tej knihe, Ježišovým slovám neveríš, ale viac veríš tomu čo napíše nejaký človek v knihe ? Toto myslíš vážne ? Veríš viac slovám nejakého človeka než Ježišovým slovám ?
Kebyže si zájdeš do katolíckej cirkvi a nájdeš si kontakt na 100 katolíckych exorcistov, tak myslím že 99,9% ty povie že v katolíckej cirkvi sa nachádza Duch Svätý a 0,1% by možno povedalo dačo iné. Ty si však vypočuješ len výpovede tých 0,1% exorcistov, a výpovede 99,9% exorcistov odignoruješ.
8) Uz som ty vysvetlil na biblických veršoch že kresťan vegetariánom byť nemusí, a Ježiš nečisté jedla zrušil. Dal som ty už na to daný bilický verš kde je to jasne napísané.
Dalsi biblický verš ktorý to potvrdzuje :
"A zaznel k nemu hlas: Vstaň, Peter, zabíjaj a jedz! Sk 10, 13 14 Ale Peter povedal: Nie, Pane, pretože som nikdy nejedol nič poškvrnené a nečisté. 15 A aj druhý raz zaznel k nemu hlas: Čo Boh očistil, to ty nemaj za poškvrnené! 16"
Sk 10 : 13 - 15
9)
Nebol preukázaný priamy vztah medzi rakovinou a jedením mäsa. Mierne vyššia incidencia sa zaznamenala len u jedení červeného mäsa a to pravdepodobne preto že červené mäso obsahuje viac železa, a zvýšene hodnoty železa zvysuju incidenciu rakoviny.
10) To video mi nejde otvorit, chce to odo mna nejaké prihlásenie, ale asi viem o čo ide. Máš na mysli neludske správanie sa ku zvieratám na farme. Ano, treba s týmto niečo robiť, a urady by na to mali dohliadať a prísne trestať, ale akú vinu na tom nesieme mi čo jeme mäso ?